Δανάη Μιχαλάκη: Οι νέες ολόσωμες φωτογραφίες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Το φετινό καλοκαίρι είναι πολύ ξεχωριστό για τη Δανάη Μιχαλάκη και τον Γιώργο Παπαγεωργίου, μιας και βρίσκονται εν αναμονή του πρώτου παιδιού τους. Η ταλαντούχα ηθοποιός είναι έγκυος, με τους δυο τους να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας που θα μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

«Σήμερα γιορτάζω γενέθλια και επέτειο γάμου. Φέτος όμως γιορτάζω τριπλά! Γενέθλια, επέτειο και ερχομό.. μπιζελιού!», ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε η Δανάη Μιχαλάκη για να ανακοινώσει το χαρμόσυνο γεγονός

στους διαδικτυακούς φίλους της.

Το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια έγγαμου βίου θα υποδεχτεί στον κόσμο το μωρό του σε λίγους μήνες και ανυπομονεί! Οι δυο τους μπορεί να γνώριζαν εδώ και πολύ καιρό το όμορφο μυστικό, ωστόσο θέλησαν να το κρατήσουν μακριά από τη δημοσιότητα μέχρι η κοιλιά της ηθοποιού να προδίδει τι πρόκειται να συμβεί.

Αυτή την περίοδο, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε κάποιο νησί, όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις τους στο Instagram. Οι ηθοποιοί χαλαρώνουν και γεμίζουν μπαταρίες πριν επιστρέψουν ξανά στη βάση τους.

Μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης, η Δανάη Μιχαλάκη δημοσίευσε μερικές νέες ολόσωμες φωτογραφίες από τις διακοπές της. Η ηθοποιός ποζάρει στα σοκάκια του νησιού με total white look, με το οποίο δεν διαγράφεται καθόλου η φουσκωμένη κοιλιά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danae Michalaki (@danae_michalaki)

Διαβάστε ακόμα:

 Γιάννης Ζουγανέλης: «Όχι κάποιοι να ζουν στην πολυτέλεια και άλλοι από τα σκουπίδια»

 Γη της Ελιάς: Νεκρό το μωρό της Μαρίνας – Η κατάθλιψη και η στάση του Μάνου

 Σίσσυ Χρηστίδου: Ο γιος της έγινε 15! Το μεγάλο πάρτι στη Χαλκιδική για τα γενέθλιά του

Keywords
Τυχαία Θέματα