Μάριος Καπότσης: «Δεν είμαστε ακόμα στη φάση των παιδιών με την Κόνι Μεταξά»

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης τον περασμένο Ιούλιο γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους. Το γνωστό ζευγάρι απολαμβάνει την κοινή καθημερινότητα και αυτή την περίοδο ταξιδεύει από νησί σε νησί και χαίρεται τις διακοπές του.

Ο Μάριος Καπότσης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη και αναφέρθηκε στον λόγο που οι διακοπές του θα ολοκληρωθούν μετά τον 15αυγούστο αλλά και

στο ενδεχόμενο να μεγαλώσει η οικογένειά τους με την Κόνι Μεταξά.

«Για πρώτη φορά θα γιορτάσω τον Δεκαπενταύγουστο και την γιορτή μου στο Πόρτο Ράφτη με τους γονείς μου και την Κόνι. Για μένα η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα», εξομολογήθηκε αρχικά ο Μάριος Καπότσης, ο οποίος θα ξεκινήσει την προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Ακόμα, ο Μάριος Καπότσης αναφέρθηκε στη σχέση του με τη σύζυγό του μετά από έναν χρόνο γάμου, τονίζοντας πως δεν έχει αλλάξει τίποτα ανάμεσά τους. «Δεν έχει αλλάξει τίποτα μεταξύ μας. Δεν είμαστε ακόμα στη φάση των παιδιών, οπότε δεν υπάρχει καμία αλλαγή στη σχέση μας μετά τον γάμο.

Είμαστε όπως όταν είχαμε πρωτογνωριστεί. Δεν θα σας αποκαλύψω το δώρο που της έκανα στην πρώτη μας επέτειο, θέλω να το κρατήσω για εμάς. Μου αρέσει να κάνω εκπλήξεις στην Κόνι, αλλά και στα άτομα που αγαπώ, γιατί είναι ευτυχία να περνάς όμορφα με τους αγαπημένους σου».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιάννης Ζουγανέλης: «Όχι κάποιοι να ζουν στην πολυτέλεια και άλλοι από τα σκουπίδια»

 Γη της Ελιάς: Νεκρό το μωρό της Μαρίνας – Η κατάθλιψη και η στάση του Μάνου

 Σίσσυ Χρηστίδου: Ο γιος της έγινε 15! Το μεγάλο πάρτι στη Χαλκιδική για τα γενέθλιά του

Keywords
Τυχαία Θέματα