Παρασκευή Κερασιώτη: Η αποστομωτική απάντηση σε follower που την είπε «σκύλα»

Η Παρασκευή Κερασιώτη είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τακτικά μοιράζεται στιγμές της ζωής της με τους διαδικτυακούς φίλους της. Η ίδια είναι ειλικρινής και αληθινή και δε διστάζει να δείξει ακόμα και τις πιο δυσάρεστες πτυχές της καθημερινότητάς της.

Αυτή τη φορά, βέβαια, η Παρασκευή Κερασιώτη δημοσιοποίησε ένα αρνητικό μήνυμα που έλαβε στο Instagram από follower. Το μοντέλο, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή

του στο GNTM και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό, δέχτηκε μία λεκτική επίθεση, ωστόσο η απάντησή της ήταν αφοπλιστική.

Ειδικότερα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος σχολίασε τη στάση και τη συμπεριφορά που είχε η Παρασκευή Κερασιώτη όσο βρισκόταν στο reality μοντέλων. Η ίδια ήταν αγαπητή σε μια μεγάλη μερίδα του κοινού, όμως υπήρχαν και εκείνοι που είχαν διαφορετική άποψη.

«Ξαναβλέπω το GNTM και αλήθεια θέλω να σου πω πόσο σκύλα ήσουν και κακιασμένη. Πόσο άθλια επιδειξιομανία είχες και πόσο θράσος έβγαζες. Ευτυχώς που οι άνθρωποι βλέπουν και δε νίκησες», ήταν το σχόλιο που έλαβε στο προφίλ της η Παρασκευή Κερασιώτη.

Το μοντέλο αποφάσισε να απαντήσει, ωστόσο αυτό που έγραψε δεν ήταν αυτό που θα περίμενε κανείς. «Να είσαι καλά κορίτσι μου», σημείωσε η Παρασκευή Κερασιώτη αποστομώνοντας τη follower της.

Διαβάστε ακόμα:

 Λευτέρης Σουλτάτος: Ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές

 Γιάννης Κατινάκης: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποκάλυψη της ρατσιστικής επίθεσης που δέχτηκε

 Μαρία Μενούνος: Απαθανατίζει τον σύζυγό της να κοιμάται αγκαλιά με την κόρη τους

Keywords
Τυχαία Θέματα