Σίσσυ Χρηστίδου: Ο γιος της έγινε 15! Το μεγάλο πάρτι στη Χαλκιδική για τα γενέθλιά του

Ημέρα μεγάλης χαράς και συγκίνησης είναι η σημερινή για τη Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς σαν σήμερα πριν από δεκαπέντε χρόνια ήρθε στη ζωή ο πρωτότοκος γιος της, Φίλιππος. Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της και τα βλέπει να μεγαλώνουν γεμάτη καμάρι και συγκίνηση.

Ανήμερα, λοιπόν, των γενεθλίων του Φίλιππου, η Σίσσυ Χρηστίδου

διοργάνωσε ένα πάρτι για τους μικρούς και μεγάλους φίλους τους προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί τα δεκαπέντε χρόνια ζωής του Φίλιππου. Όλοι μαζί συναντήθηκαν στη Χαλκιδική και χάρηκαν κάθε στιγμή αυτής της μάζωξης.

Η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram κάποιες από τις καλύτερες φωτογραφίες που έβγαλαν από τα γενέθλια του πρωτότοκου γιου της, δίνοντάς μας μια γεύση από το πώς πέρασαν. Μπαλόνια, γλυκά και φυσικά χαμόγελα «πλημμύρισαν» τις φωτογραφίες.

Από αυτή τη μεγάλη γιορτή δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν ο πατέρας και ο αδερφός της παρουσιάστριας – ο οποίος, μάλιστα, έφτιαξε και την τούρτα. Παρούσα ήταν και η Μαρία Κορινθίου, που κάνει κολλητή παρέα με την Σισσυ Χρηστίδου εδώ και πολλά χρόνια.

«Δεκαπέντε χρόνια Φίλιππος! Χρόνια πολλά αγάπη μου», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)

Διαβάστε ακόμα:

 Παρασκευή Κερασιώτη: Η αποστομωτική απάντηση σε follower που την είπε «σκύλα»

 Λευτέρης Σουλτάτος: Ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές

 Γιάννης Κατινάκης: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποκάλυψη της ρατσιστικής επίθεσης που δέχτηκε

Keywords
Τυχαία Θέματα