Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δεν ξέρω πώς έβγαλα τη μέρα» -Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει μετά το τροχαίο ατύχημα

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη την περασμένη Δευτέρα  (24/4) η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Μέσω κάποιων αναρτήσεων που έκανε εκείνη την ημέρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια αποκάλυψε στους followers της πώς ακριβώς συνέβη το τροχαίo, ενώ παράλληλα τους έδειξε και τη ζημία που προκλήθηκε στα οχήματα.

«Ήμουν σταματημένη σε κόκκινο σηματοδότη και με άλλο αυτοκίνητο μπροστά μου! Δεν φρέναρα απότομα, δεν ήμουν εν κινήσει.

Ξαφνικά ένα μεγάλο μπαμ,

με κράτησε η ζώνη να μη φύγω μπροστά, ασυναίσθητα το δεξί πόδι στο φρένο το τέντωσα να μην χτυπήσω και τον μπροστά μου, απλά ο αυχένας και το κεφάλι μου τραντάχτηκαν αρκετά γιατί έπεσε χωρίς φρένα, όπως βλέπετε στο βίντεο!

Είμαστε όλοι καλά, 1-2 μέρες κεφάλι/αυχένας θα έρθουν στη θέση τους! Αυτό έχει σημασία! Τα υπόλοιπα λαμαρίνες είναι! Φτιάχνονται!», έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στο Instagram.

Σήμερα το πρωί (26/4), η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της μίλησε για τους πόνους που αισθάνεται στο σώμα της μετά το ατύχημα.

«Παιδιά, τελικά έφαγα πολύ σοβαρό τράνταγμα, έτσι; Εχθές ζορίστηκα τόσο πολύ, δεν ξέρω πώς έβγαλα τη μέρα, αισθανόμουν έτσι το κεφάλι μέσα να κουνιέται, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ήταν μια τρομερή δυσφορία. Πόνος στον αυχένα και ξεκίνησε και πόνος στην πλάτη, δεν ξέρω πώς έβγαλα όλη την μέρα. Τώρα νιώθω λίγο τον αυχένα μου, το κεφάλι μου το νιώθω καλά», ανέφερε η επιχειρηματίας.

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Αλούπη: Εξιτήριο από το νοσοκομείο για τον γιο της – Η ανάρτηση και το μήνυμά της

Survivor All Star: Ανδρεάδου για Βασάλο -«Γιατί τον προστατεύουν; Φοβούνται το κοινό του;»

Εβελίνα Παπούλια: Η σύγκριση με την Μενεγάκη, η σχέση με την κόρη της και οι δυσκολίες στους «Δύο ξένους»

Keywords
Τυχαία Θέματα