Δημήτρης Μακαλιάς για Αντιγόνη Ψυχράμη: «Έβλεπα κάθε βράδυ τη σκηνή της και έκλαιγα»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς φιλοξενήθηκε στη μεσημεριανή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά. Ο γνωστός παρουσιαστής και συνεργάτης της Μπέττυς Μαγγίρα στο Open προέβη σε μια συγκινητική εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Αντιγόνη Ψυχράμη.

«Τότε δεν είχαμε σχέση, δεν τη γνώριζα

προσωπικά την Αντιγόνη. Εγώ έπαιζα σε μία παράσταση στην Άνω Σκηνή στο θέατρο Χώρα, η οποία τελείωνε πιο νωρίς, κρατούσε μιάμιση ώρα. Όταν τελείωνε η παράστασή μου, κατέβαινα κάτω κρυφά, πήγαινα στον εξώστη του θεάτρου Χώρα και έβλεπα το Rent, την παράσταση που έπαιζε η Αντιγόνη», εξήγησε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως παρακολουθούσε μια συγκεκριμένη σκηνή της συζύγου του και έκλαιγε από την ερμηνεία της: «Ήταν η πρωταγωνίστρια και στο τέλος είχε έναν μονόλογο, έναν επικήδειο για έναν νεαρό που έφευγε από τη ζωή, και κάθε βράδυ κατέβαινα κάτω, έβλεπα αυτή τη σκηνή και έκλαιγα.

Έλεγα: Τι σπουδαία ηθοποιός είναι, πόσο με συγκινεί, πώς μπορεί κάθε βράδυ να με συνεπαίρνει. Ομολογώ ότι ήταν μία πολύ ωραία στιγμή ερωτικού θαυμασμού για έναν άνθρωπο που έβλεπα από κάτω και δεν τον ήξερα».

Τέλος, ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε: «Μετά από 3 χρόνια έτυχε να συνεργαστούμε σε αυτή την παράσταση. Εκεί γνωριστήκαμε, ήρθαμε κοντά και εν συνεχεία γίναμε ζευγάρι».

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star – Spoiler: Η ομάδα που χάνει και οι δύο νέοι υποψήφιοι

 Ατύχημα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

 Σάκης Μπουλάς: Συγκινεί το μήνυμα του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη εννέα χρόνια από τον θάνατό του

Keywords
Τυχαία Θέματα