Δημήτρης Ουγγαρέζος: Απαντά στον Λιάγκα μετά το on air «καρφί» του

Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχουν βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων το τελευταίο εικοσιτετράωρο, μονοπωλώντας το ενδιαφέρον όλων.  Οι δύο παρουσιαστές μπορεί να συνεργάστηκαν για χρόνια και να υπήρξαν φίλοι, όμως αυτή την περίοδο φαίνεται πως «γκρίζα» σύννεφα έχουν σκεπάσει τη σχέση τους.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο παρουσιαστής του ANT1 πέταξε μια «μπηχτή» στον αέρα της εκπομπής αναφερόμενος σε πρώην συνεργάτη του, τον οποίον έχει ευεργετήσει και τώρα αυτός στράφηκε εναντίον του. Ο ίδιος δεν είπε όνομα,

ωστόσο αυτός που ήρθε στο μυαλό όλων είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, καθώς είχε γράψει ένα καυστικό κείμενο για το περιβόητο θέμα με τη γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη.

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας «φωτογραφίζοντας» τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Υπάρχει μία ταμπέλα σε πολλά γραφεία που μπαίνω εγώ μέσα και λέει: Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος, δηλαδή σε έχω ευεργετήσει; Σε έχω βάλει δίπλα μου; Σου έχω δώσει ευκαιρία; Είναι βέβαιο ότι μετά από μερικά χρόνια θα βγεις εσύ και θα γράφεις εναντίον μου.

Το έχω βιώσει πολλές φορές και το βιώνω. Γι’ αυτό ο δρόμος κάποιων είναι κοντός κι όχι μακρύς, γιατί η κακία τους – ενώ έχουν ταλέντο – δεν τους αφήνει να κάνουν ένα μακρύ δρόμο, όπως θα άξιζαν», ήταν τα λόγια που είπε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του «Πρωινού», φωτογραφίζοντας για πολλούς τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Από την άλλη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ενημερώθηκε για ό,τι ειπώθηκε και τοποθετήθηκε για πρώτη φορά μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του.

«Εγώ δε θα πέσω σε καμία λούμπα γιατί δεν έχει αναφερθεί το όνομά μου. Δε θα μπω ξαφνικά σε μια διαδικασία να απαντήσω και να σηκώσω ένα γάντι που δεν ξέρω αν έχει πέσει στη δική μου κατεύθυνση.

Αν με ρωτάτε, αποκλείεται ο Γιώργος Λιάγκας να με χαρακτήρισε “κακό παιδί”.  Αποκλείεται, προχωράμε. Δε ξέρω σε ποιον αναφέρεται, αλλά εμένα δίνω πολύ λίγες πιθανότητες να με χαρακτήρισε “κακό παιδί”», αρκέστηκε να δηλώσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Διαβάστε ακόμα:

Μπέττυ Μαγγίρα: Η εξομολόγηση για τις κόρες της και τον σύζυγό της -«Δεν θα προσπεράσω κάτι που μπορεί να επηρεάσει την σχέση μου με τον Δημήτρη»

Ανδρέας Φουστάνος για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Ίσως αυτός είναι ο λόγος που δεν πικραθήκαμε ποτέ μεταξύ μας»

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Ούτε στην ίδια τη σύζυγό μου δεν έχω μιλήσει γι’ αυτό»

Keywords
Τυχαία Θέματα