Δόμνα Μιχαηλίδου: Η δημόσια στήριξη στη Σοφία Ζαχαράκη μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον Τζήμερο -«Είμαι άτεκνη και πάλεψα»

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται από χτες (28/6) ο Θάνος Τζήμερος, λόγω της σεξιστικής επίθεσης που έκανε στην Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Το να είναι μία γυναίκα άγαμη και άτεκνη δεν είναι μεμπτό. Είναι όμως μειονέκτημα όταν χειρίζεται θέματα οικογένειας», ήταν το άκομψο σχόλιο του πολιτικού.

Με

αφορμή την επίθεση που δέχτηκε από τον Θάνο Τζήμερο, η Δόμνα Μιχαηλίδου θέλησε να στηρίξει δημόσια την Σοφία Ζαχαράκη, καταδικάζοντας τα όσα είπε ο πολιτικός  για την ίδια, μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Δόμνα Μιχαηλίδου δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τη Σοφία Ζαχαράκη και στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Μετράμε μια ακόμα σεξιστική και χυδαία επίθεση. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο η Σοφία Ζαχαράκη που ως “άγαμη και άτεκνη” είναι “αδιανόητο” να τοποθετείται στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Domna Michailidou (@domna_michailidou)

Λες και για να γίνει κανείς Υπουργός Τουρισμού θα πρέπει να είναι πιλότος ή ναυτικός για το Ναυτιλίας (και πάει λέγοντας). Πάλεψα για την παιδική προστασία τέσσερα χρόνια. Άγαμη και άτεκνη. Αγωνίστηκα για τα παιδιά και νιώθω αποστροφή στο άκουσμα τέτοιων δηλώσεων. Σκληρή δουλειά, γνώσεις, πείσμα και ενσυναίσθηση. Αυτά χρειάζεσαι για να υπηρετήσεις το δημόσιο συμφέρον. Όλα τα υπόλοιπα είναι και θα παραμείνουν αναχρονιστικά κατάλοιπα».

Διαβάστε επίσης:

Chrissy Teigen -John Legend: Έγιναν γονείς για τέταρτη φορά με παρένθετη μητέρα – Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό τους

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Έχω κάνει πολλά λάθη με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη»

Ιωάννα Μαλέσκου: Σπάνιο βίντεο με τον σύζυγό της και την κόρη τους

Keywords
Τυχαία Θέματα