Στάθης Σχίζας: Η αποκάλυψη για την κόρη του, Χρύσα -«Η μικρή μου δεν το ήθελε αυτό, είχε στεναχωρηθεί»

Λίγους μήνες μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το «Survivor All Star», ο Στάθης Σχίζας προχώρησε σε μια τρυφερή εξομολόγηση για την 9.5 ετών κόρη του, Χρύσα.

Συγκεκριμένα, ο νικητής του περσινού «Survivor» εμφανίστηκε στην κυπριακή εκπομπή «Ήρθε κι έδεσε» και -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε πώς αντέδρασε η κόρη του όταν έμαθε πως θα ξαναπάει στον Άγιο Δομίνικο για τον All Star κύκλο του reality επιβίωσης.

Η εξομολόγηση του Στάθη Σχίζα για την κόρη του

«Η μικρή μου είχε στεναχωρηθεί που θα πήγαινα

τη δεύτερη φορά. Δεν ήθελε πάρα πολύ να πάω. Όταν γύρισα χάρηκε πραγματικά πάρα πολύ και η πρώτη κουβέντα που μου είπε ‘δεν θα ξαναφύγεις τώρα’. Ακούστηκε στην τηλεόραση ότι θα πάω σε ένα παιχνίδι και με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ‘που θα πάς;’

Είναι 9,5 ετών. Δεν της αφήνω πολλά περιθώρια να συζητάμε ότι έχει να κάνει για μεγάλους γιατί δεν μπορεί να καταλάβει το παιδάκι τι συνέβαινε μέσα στο παιχνίδι. Οπότε θέλω να την αφήσω να είναι αγαθή, να είναι στην ηλικία της», είπε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας.

Σε παλιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο Στάθης Σχίζας είχε αναφέρει για την κόρη του πως «αυτό είναι το καλύτερο κομμάτι της ζωής μου. Προσπαθώ να μην αναφέρομαι στην κόρη μου μπροστά στις κάμερες και στις συνεντεύξεις, ακόμη και αυτό το έχουν κρίνει. Κάθε μέρα την βλέπω, την πηγαίνω και καμιά φορά στο σχολείο».

Διαβάστε επίσης:

Έξαλλος on air ο Νίκος Ευαγγελάτος: «Σηκώνω το γάντι και σου το πετώ στη μούρη»

Υποβρύχιο Titan: Ανασύρθηκαν συντρίμμια του μοιραίου βαθυσκάφους

Survivor All Star -Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί μετά τον Ηλία Μπόγδανο

Keywords
Τυχαία Θέματα