My Style Rocks: Κλάματα στην αποχώρηση πριν το φινάλε -Αυτή είναι η 5αδα του μεγάλου τελικού

Με την τελευταία αποχώρηση της σεζόν ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (28/6) ο μεγάλος ημιτελικός του «My Style Rocks» στον ΣΚΑΪ.

Λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους, η Κατερίνα Καραβάτου έθεσε την Χριστιάννα Κατσιέρη, την Νικόλ Δεσποτοπούλου και την Σελένη Φωτιάδη στη διάθεση της κριτικής επιτροπής.

Αμέσως μετά την τοποθέτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Δημήτρη Σκουλού, πήρε τον λόγο ο Στέλιος Κουδουνάρης και αποκάλυψε ποια από τις παραπάνω τρεις παίκτριες δεν θα συνεχίσει στον τελικό.

«Ήταν πολύ μεγάλο το ταξίδι

και για τις τρεις σας. Είστε εδώ από την πρώτη μέρα με πολύ κόπο, πολύ άξιες και οι τρεις. Είναι σαν να είστε και οι τρεις στον τελικό. Πρέπει όμως κάποια δυστυχώς να φύγει, είναι η πιο δύσκολη αποχώρηση όλης της σεζόν. Ίσως είναι και η πιο άδικη γιατί μας χωρίζει ένα επεισόδιο από τον τελικό, είμαστε σχεδόν στον τελικό αλλά πρέπει να αποχωρήσει ένα κορίτσι. Και αυτό είναι η Χριστιάννα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός σχεδιαστής και κριτής του show μόδας.

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης, η Χριστιάννα Κατσιέρη δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση και ξέσπασε σε κλάματα.

«Είναι δάκρυα χαράς, αλήθεια. Αυτό το παιχνίδι μου πρόσφερε πάρα πολλά. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ την παραγωγή, που ήταν δίπλα μας σε όλο αυτό το ταξίδι, την κριτική επιτροπή, γιατί πίστεψαν σε εμένα, τα κορίτσια αλλά και εσάς (σ.σ: Κατερίνα Καραβάτου), γιατί ήσασταν δίπλα μας όλον αυτόν τον καιρό», ανέφερε -μεταξύ άλλων- η Χριστιάννα Κατσιέρη.Αυτή είναι η τελική 5αδα του μεγάλου τελικού

1.Σελένη Φωτιάδη
2.Νικόλ Δεσποτοπούλου
3.Όλγα Κοτλιδά
4.Emilia Vodos
5.Αναστασία Σαμαρά

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Σχίζας: Η αποκάλυψη για την κόρη του, Χρύσα -«Η μικρή μου δεν το ήθελε αυτό, είχε στεναχωρηθεί»

Έξαλλος on air ο Νίκος Ευαγγελάτος: «Σηκώνω το γάντι και σου το πετώ στη μούρη»

Survivor All Star -Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί μετά τον Ηλία Μπόγδανο

Keywords
Τυχαία Θέματα