Ιωάννα Μαλέσκου: Σπάνιο βίντεο με τον σύζυγό της και την κόρη τους

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς βιώνουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας από τη μέρα που ήρθε στον κόσμο η κόρη τους .

Και μπορεί η νέα καθημερινότητά τους να είναι γεμάτη υποχρεώσεις και απαιτήσεις, ωστόσο οι ίδιοι απολαμβάνουν κάθε στιγμή αυτού του νέου κεφαλαίου που άνοιξε τον περασμένο μήνα.

Σήμερα το απόγευμα (28/6), η Ιωάννα Μαλέσκου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

ένα βίντεο στο οποίο τη βλέπουμε να βιντεοσκοπεί τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά και την γλυκύτατη κόρη τους την ώρα που όλοι μαζί βρίσκονται μέσα στο αυτοκίνητο.

Όταν πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο, η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε πως μαζί με τον σύζυγό της έχουν αποφασίσει το όνομα που θα πάρει η μικρή τους πριγκίπισσα. Παράλληλα , η παρουσιάστρια εξέφρασε την επιθυμία της να επιστρέψει στην τηλεόραση όταν βρει τα πατήματά της.

«Κάτι υπάρχει. Είχα πει όταν τη δούμε θα ξέρουμε. Δε θα σας το αποκαλύψω. Είναι αντικειμενικά παραδεκτό και αποδεκτό από όλους, ότι είναι ίδια ο μπαμπάς της. Τελικά αυτό που λένε, ότι οι κόρες μοιάζουν στους μπαμπάδες ισχύει. Όταν νιώθεις καλά με τον άνθρωπό σου, το να κάνεις οικογένεια και να τη δεις να μεγαλώνει είναι κάτι που το σκέφτεσαι», ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Σε άλλο σημείο, η παρουσιάστρια είπε για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση: «Σταδιακά και εφόσον όλα μπουν σε σειρά, η δουλειά και αυτό που αγαπώ, ναι, είναι κάτι που θέλω να μπει στη ζωή μου».

Διαβάστε επίσης:

Μπέττυ Μαγγίρα: Ο απολογισμός για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν -«Δεν είναι όλα πάντα ρόδινα»

My Style Rocks: Κλάματα στην αποχώρηση πριν το φινάλε -Αυτή είναι η 5αδα του μεγάλου τελικού

Στάθης Σχίζας: Η αποκάλυψη για την κόρη του, Χρύσα -«Η μικρή μου δεν το ήθελε αυτό, είχε στεναχωρηθεί»

Keywords
Τυχαία Θέματα