Έφη Θώδη: Τι απαντά η δικηγόρος της για το δημοσίευμα που την ήθελε σε κατάσταση αμόκ

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα που ήθελε την Έφη Θώδη να βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ κατά τη διάρκεια παραμονής της για επαγγελματικούς λόγους στον Καναδά.

Μετά την δημοσιοποίηση της είδησης που πήρε έκταση στα media, η δικηγόρος της τραγουδίστριας, Γιάννα Παναγοπούλου, μίλησε ζωντανά στο «Πρω1νό» του ΑΝΤ1 και διέψευσε το εν λόγω δημοσίευμα.

«Μου

έχει ζητήσει η κα Θώδη να διαψεύσουμε αυτό το δημοσίευμα και θέλω να σας πω ότι η κα Θώδη τραγούδησε πράγματι στον Καναδά με μεγάλη επιτυχία και σήμερα είναι μία χαρά. Βρίσκεται στο σπίτι της και στην οικογένειά της. Έχει κλείσει κι άλλες δουλειές για να τραγουδήσει. Δεν τίθεται κανένα θέμα νοσηλείας της, δεν έχει κλονιστεί η υγεία της. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τους χαρακτηρισμούς», είπε χαρακτηριστικά η κα Παναγοπούλου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «η κα Θώδη δεν γνωρίζει την αγγλική γλώσσα και έχασε την πτήση προς την Αθήνα και χρειάστηκε να παρέμβει το προξενείο. Τους ευχαριστώ δημόσια τους ανθρώπους. Ταξίδευε μόνη της», τόνιζοντας παράλληλα πως δεν υπήρξε καμία διένεξη στο μαγαζί της ομογένειας.

Διαβάστε ακόμα:

Νότης Μαυρουδής: Πότε και που θα γίνει η πολιτική κηδεία -Η δημόσια έκκληση του γιου του

Φωτεινή Δάρρα: Η αιχμηρή απάντηση στα σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου και το «καρφί» του παρουσιαστή

Ο πατέρας της Καρολάιν αποκαλύπτει: «Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την σκότωσε γιατί θα την σκότωνε η συμμορία ναρκωτικών»

Keywords
Τυχαία Θέματα