Εκτός αέρα το «Καλοκαίρι yes» – Το μήνυμα της Μαριάντας Πιερίδη

Εκτός αέρα βρέθηκε σήμερα η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN «Καλοκαίρι yes». Με αφορμή την αργία του 15 Αυγούστου οι παρουσιαστές έκαναν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους προκειμένου να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν λίγο εν μέσω του καλοκαιριού.

Την αποκάλυψη έκανε η Μαριάντα Πιερίδη λίγο μετά τις 10 το πρωί μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram. Η τραγουδίστρια – παρουσιάστρια έγραψε ένα κείμενο, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς φίλους της πως σήμερα και αύριο θα δεν θα είναι συνεπείς

στο πόστο τους.

Μετά από περίπου δύο μήνες που βρίσκονται στον αέρα του OPEN, οι τρεις παρουσιαστές και όλη ομάδα του «Καλοκαίρι yes» θα πάρουν μια ανάσα, προκειμένου να επιστρέψουν ανανεωμένοι και γεμάτοι όρεξη για δουλειά στο πρωινό ραντεβού τους με τους τηλεθεατές.

«Είμαστε και εμείς που κρατάμε Θερμοπύλες. Ξαποσταίνουμε μόνο για σήμερα και αύριο! Την Τετάρτη θα είμαστε πάλι μαζί», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαριάντα Πιερίδη στην ανάρτησή της, απαντώντας στην απορία των τηλεθεατών γιατί δεν βρίσκονται σήμερα στον αέρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIADA PIERIDI SOI (@mariada.s.pieridi)

Διαβάστε ακόμα:

 Γιάννης Ζουγανέλης: «Όχι κάποιοι να ζουν στην πολυτέλεια και άλλοι από τα σκουπίδια»

 Γη της Ελιάς: Νεκρό το μωρό της Μαρίνας – Η κατάθλιψη και η στάση του Μάνου

 Σίσσυ Χρηστίδου: Ο γιος της έγινε 15! Το μεγάλο πάρτι στη Χαλκιδική για τα γενέθλιά του

Keywords
Τυχαία Θέματα