Έλενα Παπαρίζου -Ελένη Φουρέιρα: Ολοκλήρωσαν την εμφάνισή τους στα MAD VMA με ένα φιλί

Τα φετινά «Mad Video Music Awards» πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 19 Ιουνίου, με εντυπωσιακά live acts στο κλειστό γήπεδο Παλαιού Φαλήρου.

Τον διαχρονικό ελληνικό μουσικό θεσμό παρουσίασε και φέτος ο Θέμης Γεωργαντάς. Μαζί του, στην πιο viral και Mad μουσική γιορτή οι superhosts Dat Lilly,

Fipster, Modern Cinderella, Persad, Vangelis Nakis και Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός.

Από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς ήταν αδιαμφισβήτητα όταν η Έλενα Παπαρίζου και η Ελένη Φουρέιρα ανέβηκαν μαζί στη σκηνή. Οι δύο τραγουδίστριες ερμήνευσαν κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, από τις οποίες δεν έλειπαν το «My Number One» και το «Fuego»!

Η εμφάνισή τους ολοκληρώθηκε με ένα φιλί  στο στόμα και το κοινό στο γήπεδο να τις καταχειροκροτά! Σχετικά πλάνα προβλήθηκαν το πρωί της Τρίτης (20/6) στην εκπομπή «Happy Day».

Η συγκίνηση της Ελένης Φουρέιρα στη σκηνή των μουσικών βραβείων

Στην έναρξη της βραδιάς, η Βίκυ Καγιά απένειμε το βραβείο για την «Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνη» στην κατηγορία Pop. Αφού προβλήθηκαν οι υποψηφιότητες, η γνωστή παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως μεγάλη νικήτρια είναι η Ελένη Φουρέιρα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια παρέλαβε ενθουσιασμένη το βραβείο της και είπε συγκινημένη πως «έχω γίνει πολύ ευσυγκίνητη από τότε που έχω γίνει μαμά. Ίσως η πιο σημαντική χρονιά της ζωής μου, όχι ίσως, βασικά είναι η πιο σημαντική χρονιά της ζωής μου…».

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Μενεγάκη: «Το μόνο που με έχει τσαντίσει…»

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 20/6

Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης παλεύουν να διαχειριστούν τον πόνο του διαζυγίου

Keywords
Τυχαία Θέματα