Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το ρεπορτάζ για το οποίο έκανε block την Κατερίνα Καινούργιου

Με αφορμή το unfollow της Ελένης Μενεγάκη στον Σάββα Πούμπουρα μετά το δικό του και τις φήμες που κυκλοφορούν για τη σχέση τους, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής ότι η παρουσιάστρια την έχει κάνει block λόγω ενός παλαιότερου ρεπορτάζ που την είχε ενοχλήσει.

«Όταν ήμασταν στο ΈΨΙΛΟΝ ένα ρεπορτάζ του Μαρίνου Βυθούλκα την

είχε ενοχλήσει. Είχα στενοχωρηθεί, ήθελα να στηρίξω και τον Μαρίνο, είχα όμως ζητήσει συγγνώμη από την Ελένη Μενεγάκη. Δεν ξέρω, αν είχε δίκιο. Ο Μαρίνος επέμενε ότι το ρεπορτάζ του ήταν αληθινό και ίσχυε, ενώ η Ελένη έλεγε το αντίθετο. Εγώ είχα ζητήσει και προσωπικά συγγνώμη αλλά δεν λύθηκε. Δεν ήθελε να μιλήσουμε τηλεφωνικά, εγώ προσπάθησα. Δεν έχω θέματα εγώ. Να είναι καλά, μου είναι πολύ συμπαθής», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Ποιο ήταν το ρεπορτάζ που είχε ενοχλήσει την Ελένη Μενεγάκη σε σημείο να πλοκάρει την Κατερίνα Καινούργιου;

Ο Μαρίνος Βυθούλκας, ο οποίος είχε κάνει το εν λόγω ρεπορτάζ, θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αναφέρθηκε στο θέμα αυτό.

«Σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε σε ένα ρεπορτάζ που είχα κάνει πριν έξι χρόνια για την εκπομπή “Φτιάξε Καφέ να στα πω”, το οποίο στην ουσία (όπως είπε και η ίδια) ήταν και ο λόγος που μπλόκαρε η Ελένη Μενεγάκη την Κατερίνα Καινούργιου στα social media. Επειδή η αναπαραγωγή στα site πήρε τεράστιες διαστάσεις, εμπλέκει το όνομά μου και μου στέλνετε μηνύματα, θέλω να πω το εξής:

To ρεπορτάζ που είχα δώσει ήταν σαφές και ίσχυε. Ένα μεσημέρι του Απριλίου του 2017, η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο εθεάθησαν να βγαίνουν από την είσοδο της βίλας του Πέτρου Κωστόπουλου στη Φιλοθέη. Εκείνη την περίοδο, δεν έμενε κανείς στο σπίτι, καθώς το οίκημα είχε περάσει στα χέρια της τράπεζας.

Αυτό που είχα κάνει τότε, ήταν να μεταφέρω το όνομα της εικόνας δυο ανθρώπων να εξέρχονται από την τέως κατοικία του Πέτρου Κωστόπουλου, η οποία επαναλαμβάνω ήταν άδεια. Δεν είπα ποτέ πως αγόρασαν το σπίτι. Εκείνη την περίοδο τα δημοσιεύματα ήθελαν την Ελένη Μενεγάκη να ενδιαφέρεται να αγοράσει το σπίτι.

Πιθανώς ανάμεσα στα σπίτια που είχαν δει εκείνο το διάστημα να ήταν και αυτό του Πέτρου Κωστόπουλου. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ύστερα από τόσα χρόνια στη δουλειά, είμαι ιδιαιτέρως προσεκτικός σε αυτά που λέω. Είτε αυτά είναι στον αέρα μιας εκπομπής, είτε εκτός», έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε ακόμα:

Τέτα Καμπουρέλη: Απαντά για την προσωπική της ζωή -«Είναι λογικό όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο να ασχολείται ο κόσμος»

Σύλβια Δεληκούρα: Η αποκάλυψη για το πρώτο ραντεβού με τον σύζυγό της -«Τον ρώτησα τι ζώδιο είναι και έφυγε»

Σμαράγδα Καρύδη: «Κάθε χρόνο λέω ότι θα σταματήσω να δουλεύω, αλλά δεν έχω τα χρήματα»

Keywords
Τυχαία Θέματα