Ελένη Μενεγάκη: Έξοδος με τη 18χρονη πανύψηλη κόρη της, Λάουρα

Τον περασμένο Φεβρουάριο, το δεύτερο από τα τρία παιδιά της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου ενηλικιώθηκε! Η Λάουρα Λάτσιου συμπλήρωσε 18 χρόνια ζωής και συνεπώς αυτές τις ημέρες ολοκληρώνει τον σχολικό κύκλο, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να αποτελεί ένα από τα πιο αγαπητά και δημοφιλή πρόσωπα

της εγχώριας showbiz και να απασχολεί συνεχώς τα μέσα, ωστόσο η κόρη της – σε αντίθεση με τον αδερφό της, Άγγελο – δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τη δημοσιότητα.

Η Λάουρα Λάτσιου μπορεί να είναι ενήλικη, πλέον, ωστόσο δεν αποτελεί δημόσιο πρόσωπο και έτσι δεν επιθυμεί το πρόσωπό της να φαίνεται στα περιοδικά, τα sites και τις εκπομπές. Η ίδια μοιράστηκε την επιθυμία της με τη μητέρα της και η Ελένη Μενεγάκη έκανε έκκληση τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους να μην προβάλουν το πρόσωπό της.

«Προχθές που κάπου με πέτυχαν με τη μεγάλη μου κόρη που είναι 18 χρονών, τη Λάουρα και χαίρομαι που με ρώτησαν από περιοδικό τώρα πια που είναι 18. Τους απάντησα όχι, η Λάουρα δεν θέλει να υπάρχει το πρόσωπό της πουθενά, ανεξαιρέτως ότι είναι 18. Επί τη ευκαιρία το λέω και σε όλους σήμερα. Σας ζητώ συγγνώμη, για τη 18χρονη δεν αποφασίζω εγώ αλλά η ίδια δεν το επιθυμεί.

Μάλιστα μου έλεγε “πώς ζεις με αυτή τη ζωή μαμά που δεν μπορείς καμία στιγμή όταν είσαι σε δημόσιο χώρο να αισθάνεσαι ελεύθερη. Ό,τι σημαίνει το ελεύθερη”. Την είχα πάρει να πάμε στο κέντρο της Αθήνας και εμφανίστηκαν 2-3 φωτογράφοι ξαφνικά, έπαθε πανικό.

“Δεν πιστεύω ότι τώρα που είμαι 18 χρονών να υπάρχει το πρόσωπό μου. Δεν θέλω”. Λέω εγώ θα το πω και πιστεύω ότι θα το σεβαστούν. Φυσικά το κορμί της δίπλα μου σε δημόσιο δρόμο, μπορούν. Και καλά κάνει», είχε πει η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της.

Πρόσφατα, η Ελένη Μενεγάκη και η Λάουρα Λάτσιου βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, όπου τις «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός. Όπως θα δείτε, το πρόσωπο της 18χρονης στις φωτογραφίες είναι καλυμμένο με μπλερ.

Η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε για την έξοδό της ένα μίντι μαύρο φόρεμα με ασορτί γόβες, ενώ η Λάουρα Λάτσιου μαύρο tank top, άσπρο παντελόνι και sneakers.

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Φλωρινιώτης: Στον τάφο του η κόρη του, Άννα Φλωρινιώτη εννέα μέρες μετά από τον θάνατό του

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Βόμβα» από Κούγια – «Πάσχει από γονιδιακό νόσημα, μπορεί να σχετίζεται με τον θάνατο των παιδιών της»

Στάθης Σχίζας: Μιλάει πρώτη φορά για τη συνάντηση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου -«Υπήρχε αμηχανία»

Keywords
Τυχαία Θέματα