Ελένη Βουλγαράκη: Η απάντησή της όταν ρωτήθηκε για τη λήξη της συνεργασίας της με τη Χρηστίδου -«Περίεργα νιώθω»

Στο «Χαμογέλα και πάλι» συμμετείχε τα τελευταία χρόνια η Ελένη Βουλγαράκη και, όπως φημολογείται εδώ και αρκετό καιρό, η ίδια δεν βρίσκεται στην ψυχαγωγική εκπομπή την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και -μεταξύ άλλων- ρωτήθηκε για την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Όσα δήλωση η Ελένη Βουλγαράκη στην
κάμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha

«Περίεργα νιώθω. Πάντα όταν τελειώνει η εκπομπή και η σεζόν, τα συναισθήματα είναι λίγο ανάμεικτα. Αλλά μου αφήνει πολύ ωραία γεύση η σεζόν», είπε αρχικά η Ελένη Βουλγαράκη στην κάμερα του Alpha.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε πώς αισθάνεται που του χρόνου δεν θα βρίσκεται στην εν λόγω εκπομπή, η Ελένη Βουλγαράκη αρκέστηκε να σημειώσει: «Θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα. Έχω ακόμη μία εβδομάδα στην εκπομπή, οπότε θα τα πούμε πιο μετά».

«Είναι υπέροχη η Σίσσυ. Την αγαπώ και θα την αγαπώ πάντα. Είναι μέσα στην καρδιά μου και θα είναι για πάντα», απάντησε στη συνέχεια η Ελένη Βουλγαράκη για τις σχέσεις της με τη Σίσσυ Χρηστίδου και μετά αποχώρησε από το σημείο.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Η ερώτηση που έκανε στο εκλογικό κέντρο -«Δεν το είχα προσέξει ποτέ»

Πέτρος Ξεκούκης: «Κάθε πρωί λέω στον καθρέφτη “Φτου σου αγόρι μου, είσαι πιο όμορφος κι από τον Φραγκολιά”»

Πέθανε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Keywords
Τυχαία Θέματα