Θοδωρής Φέρρης: «Έχει συμβεί να με βγάλουν από καλλιτεχνικό σχήμα για να βάλουν…»

Ο Θοδωρής Φέρρης παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τη δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου.

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη στιγμή που τον έβγαλαν από ένα σχήμα για να βάλουν άλλο τραγουδιστή, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και τη συμβουλή που του έδωσε η μητέρα του όταν ξεκίνησε το τραγούδι.

«Εγώ δεν νομίζω να βίωσα να μου έβαλαν τρικλοποδιές στην αρχή της καριέρας μου. Κι αν συνέβη, ίσως δεν το κατάλαβα. Όπως σου περιέγραψα, δεν μπήκα στον χώρο τόσο φανατικά, επιθετικά ή προσηλωμένα. Έκανα λίγο τον τουρίστα. Τώρα που το συζητάμε,

έχει συμβεί να με βγάλουν από σχήμα για να βάλουν άλλο τραγουδιστή.

Ούτε όμως το κατάλαβα, ούτε το βίωσα. Δεν έχω πονηρό μυαλό. Μάλλον κρίνω εξ ιδίων τα αλλότρια. Δεν μπορώ, ας πούμε, να καταλάβω γιατί κάποιος θέλει να σου χαμηλώσει το μικρόφωνο ή να κρύψει μια αφίσα. Γιατί να το κάνει αυτό το πράγμα; Όσο κι αν χαμηλώσεις το μικρόφωνο, όσο κι αν κρύψεις μια αφίσα, αν ένα αστέρι λάμπει, θα λάμψει», είπε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν μέσα στα χρόνια τον ένοιαξε ποτέ τι θα πει ο κόσμος, ο Θοδωρής Φέρρης απάντησε: «Δεν με νοιάζει γιατί είμαι ο εαυτός μου. Δεν μπορώ να λειτουργήσω διαφορετικά. Είμαι αυτό που βλέπεις».

Η συμβουλή της μητέρας μου όταν ξεκίνησα το τραγούδι ξέρεις ποια ήταν; «“Να λένε ότι είσαι καλό παιδί”. Αλλά η μητέρα μου ξέχασε να μου πει ότι για να κάνεις καριέρα πρέπει να κάνεις κι άλλα πράγματα. Το καλό παιδί δεν αρκεί. Όχι βέβαια ότι έχω γίνει κακό παιδί», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε επίσης:

Πρεμιέρα για τον νέο κύκλο του J2US: Η εντυπωσιακή έναρξη και τα πρώτα λόγια του Νίκου Κοκλώνη

Εύη Δρούτσα: «Πολλοί από αυτούς που έχω “φτιάξει” δεν με παίρνουν ούτε για χρόνια πολλά»

Survivor All Star -Σώζων Παλαίστρος Χάρος: Η απάντηση για το φημολογούμενο φλερτ με την Εύη Σαλταφερίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα