Πρεμιέρα για τον νέο κύκλο του J2US: Η εντυπωσιακή έναρξη και τα πρώτα λόγια του Νίκου Κοκλώνη

Πρεμιέρα έκανε πριν από λίγη ώρα ο νέος κύκλος του «J2US» στον Alpha με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

Στην έναρξη, ο παρουσιαστής ερμήνευσε μια παραλλαγή του επιτυχημένου τραγουδιού «Conga», ενώ μαζί του στη σκηνή ήταν και οι τέσσερεις κριτές του φαντασμαγορικού show.

Η Δέσποινα Βανδή, η Καίτη Γαρμπή, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής ερμήνευσαν μαζί με τον παρουσιαστή και παραγωγό μέρος του τραγουδιού ενώ αμέσως μετά το τέλος του act ο Νίκος Κοκλώνης πήρε τον λόγο και καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τον κόσμο

που βρίσκεται στο πλατό

«Επιστρέψαμε κυρίες και κύριοι, εδώ ζωντανά. Το πάρτι του Σαββάτου είναι εδώ στον Alpha. Πρεμιέρα απόψε και μου λείψατε όσο δεν φαντάζεστε. Καλώς ήρθατε στο πιο φαντασμαγορικό πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης.

18 ζευγάρια περιμένουν να τραγουδήσουν και να βάλουν φωτιά στη σκηνή του Just. Θέλω να περάσω σε τέσσερα άτομα που είναι οικογένειά μου και χωρίς αυτούς Just δεν υπάρχει», δήλωσε ο Νίκος Κοκλώνης στην έναρξη του show.

Ανατρεπτικό και πιο ανανεωμένο από ποτέ, το «J2US» επέστρεψε για να γίνει για μια ακόμα φορά το απόλυτο πάρτι του Σαββάτου. Με νέες high tech εφαρμογές φέρνει την εικονική πραγματικότητα στο θεαματικό stage, κάνοντας τους τηλεθεατές να νιώθουν σαν να βρίσκονται εκεί!

Διαβάστε επίσης:

Εύη Δρούτσα: «Πολλοί από αυτούς που έχω “φτιάξει” δεν με παίρνουν ούτε για χρόνια πολλά»

Survivor All Star -Σώζων Παλαίστρος Χάρος: Η απάντηση για το φημολογούμενο φλερτ με την Εύη Σαλταφερίδου

«Γνωστός κωμικός με παρενόχλησε σεξουαλικά και στην Αστυνομία δεν με πίστευαν»

Keywords
Τυχαία Θέματα