The Voice: Πρεμιέρα για τα live shows! Η εντυπωσιακή είσοδος της Φαίης και τα πρώτα της λόγια

To πρώτο live του φετινού κύκλου του «The Voice» ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα στον ΣΚΑΪ με οικοδέσποινα τη Φαίη.

Ο παρουσιάστρια μπήκε ενθουσιασμένη στο πλατό φορώντας ένα άκρως εντυπωσιακό φόρεμα και καλωσόρισε τους τηλεθεατές του μουσικού talent show, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Καλησπέρα σας, καλώς ορίσατε στο νούμερα ένα μουσικό talent της ελληνικής τηλεόρασης. Καλώς ορίσατε στα live cross battles του “The Voice”.

Είμαι

πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ στη σκηνή του “The Voice”, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί εκτός από τα πρωινά θα κάνουμε παρέα τώρα και τα βράδια μέχρι και τον μεγάλο τελικό. Μέχρι να αναδείξουμε και αναδείξετε εσείς από το σπίτι τον μεγάλο νικητή. Τη καλύτερη φωνή της Ελλάδας.

Παρέλαβα την σκυτάλη από ένα πολύ γλυκό αγόρι, εξωτικά μαυρισμένο φαντάζομαι τώρα. Σκεφτείτε τον να είναι κάτω από έναν κοκοφοίνικα, να λιάζεται και να απολαμβάνει τον ήλιο της Καραϊβικής. Για ποιον μιλάω; Για τον Γιώργο Λιανό. Γιώργο μου, σε αγαπάμε πολύ. Σου στέλνουμε τα φιλιά μας, την αγάπη μας. Μας λείπεις και είμαι σίγουρη ότι έχεις βρει τον τρόπο για να μας παρακολουθείς τώρα ζωντανά», είπε -μεταξύ άλλων- η Φαίη στην έναρξη του μουσικού talent show.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Voice of Greece (@thevoiceofgreece)

Λίγες ώρες πριν το πρώτο live του «The Voice», η Φαίη μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε τι ήταν αυτό που την έκανε να πει το μεγάλο «ναι» στην πρόταση για την παρουσίαση των live shows της μουσικής εκπομπής.

«Έχω ξανασυζητήσει στο παρελθόν για show απλώς είμαι της άποψης: ένα καρπούζι κάτω από τη μασχάλη κάθε φορά. Ούτως ή άλλως εγώ είμαι αφοσιωμένη στο πρωινό. Τώρα επειδή έτυχε να είναι μόνο τα 4 live του “Voice” στον ΣΚΑΪ, με χαρά είπα να το δοκιμάσω», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη.

Διαβάστε επίσης:

Θοδωρής Φέρρης: «Έχει συμβεί να με βγάλουν από καλλιτεχνικό σχήμα για να βάλουν…»

Πρεμιέρα για τον νέο κύκλο του J2US: Η εντυπωσιακή έναρξη και τα πρώτα λόγια του Νίκου Κοκλώνη

Εύη Δρούτσα: «Πολλοί από αυτούς που έχω “φτιάξει” δεν με παίρνουν ούτε για χρόνια πολλά»

Keywords
Τυχαία Θέματα