Ελεονώρα Μελέτη: Το μήνυμα λίγο πριν την πρεμιέρα του «Mega Καλημέρα» -«Θεωρώ λίγο σικέ όλη αυτή τη παρασκηνιακή πολυλογία που…»

H Ελεωνόρα Μελέτη θα κάνει πρεμιέρα με το «Mega Καλημέρα» στις 11 Σεπτεμβρίου και σήμερα (1/9) το Mega εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την εκπομπή και τους συνεργάτες της παρουσιάστριας.

«Η Ελεονώρα Μελέτη μάς καλωσορίζει ξανά από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 07:40 στο ολοκαίνουργιο πλατό της αγαπημένης εκπομπής του Mega που συνδυάζει αρμονικά την ψυχαγωγία

με την ενημέρωση.

Με την αφοπλιστική της ειλικρίνεια και τη χαρισματική της αμεσότητα, η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται να βάλει για τρίτη τηλεοπτική σεζόν το ξεχωριστό της στίγμα στην πρωινή ζώνη.

Μαζί της οι: Στέφανος Κωνσταντινίδης, Αφροδίτη Γραμμέλη, Θανάσης Πάτρας, Φλορίντα Πετρουτσέλι και η Νανά Παλαιτσάκη. Σχολιάζουν τις ειδήσεις που απασχολούν την κοινή γνώμη, ανοίγουν «παράθυρο» στον λαμπερό κόσμο της σόουμπιζ, φιλοξενούν συνεντεύξεις με προσωπικότητες που ξεχωρίζουν και αποκαλύπτουν το παρασκήνιο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ», αναφέρει -μεταξύ άλλων- η ανακοίνωση του σταθμού.

Το μήνυμα της Ελεονώρας Μελέτη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και τους συνεργάτες της

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη φωτογραφία από την επίσημη φωτογράφιση του Mega για την εκπομπή της και τη συνόδευσε με ένα μήνυμα για τους συνεργάτες της και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

View this post on Instagram

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

«Πόσες καλημέρες να έχουμε πει άραγε όλα αυτά τα χρόνια…

Γιατί να το χαλάσουμε φέτος?

Ειδικά φέτος.

Δεν θα πω πολλά !!! Θεωρώ και λίγο σικέ όλη αυτή τη παρασκηνιακή πολυλογία που μας πιάνει λίγο πριν τις πρεμιέρες.

Μου αρκεί που βλέποντας τη φωτογραφία ξέρετε πολύ καλά ποιος είναι ο καθένας. Βέβαια λείπουν από τη φωτογραφία άλλοι τόσοι κι άλλοι τόσοι που είναι το “Mega Καλημέρα”. Θα τους συγκεντρώσουμε με τον Γιώργο Μπέζα για μια αναμνηστική!», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Διαβάστε επίσης:

Ηλίας Βρεττός: Η επίσημη ανακοίνωση για το «Πιο Μεγάλο Παζάρι» – Στον αέρα το trailer

Ελένη Μενεγάκη: Συνεργάτιδά της αποχώρησε από την εκπομπή και υπέγραψε στο Open

Κέλλυ Κελεκίδου: Αγκαλιά με τα παιδιά της! Ο γιος της την ξεπέρασε στο ύψος

Keywords
Τυχαία Θέματα