Κέλλυ Κελεκίδου: Αγκαλιά με τα παιδιά της! Ο γιος της την ξεπέρασε στο ύψος

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης μετρούν σχεδόν είκοσι χρόνια κοινής πορείας! Οι γνωστοί καλλιτέχνες γνωρίστηκαν το 2004 και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, συνεπώς δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι. Το 2009 παντρεύτηκαν γιορτάζοντας την αγάπη τους με φίλους και συγγενείς!

Το όμορφο ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Ραφαήλ, που γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2009 και την Ελπινίκη, που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2014. Η Κέλλη Κελεκίδου και

ο Νίκος Κουρκούλης έχουν θέσει την οικογένειά τους σε προτεραιότητα και πορεύονται ευτυχισμένοι μέσα στα χρόνια.

Αυτή η περίοδος είναι γεμάτη γιορτές για την οικογένεια του Νίκου Κουρκούλη, αφού χθες είχε γενέθλια ο γιος και σήμερα έχει γιορτή η κόρη. Με αφορμή αυτά τα γεγονότα, όλοι μαζί επισκέφτηκαν το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής και διασκέδασαν!

Η γνωστή τραγουδίστρια, λοιπόν, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία με τα παιδιά της, δείχνοντάς μας πόσο έχουν μεγαλώσει. Ο 14χρονος Ραφαήλ έχει ξεπεράσει τη μητέρα του στο ύψος!

«Η ζωή μου όλη… Χρόνια πολλά @_.rafkou._ Χρόνια πολλά Ελπινίκη μου. Και φυσικά το κάψαμε που αλλού. Στον μπαμπά μας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κέλλυ Κελεκίδου (@kelekidou_kelly)

Διαβάστε ακόμα:

 Ελισάβετ Μουτάφη: Η τρυφερή ανάρτηση για την 5η επέτειο γάμου με τον Μάνο Νιφλή

 Στέφανος Κασσελάκης: Η απάντηση στην Ανθή Βούλγαρη μετά το on air παράπονό της

 Αντέδρασε on air η Μαριάντα Πιερίδη: «Τι λες; Πρέπει να είσαι πολύ κακοπροαίρετος για να το παρεξηγήσεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα