Εύα Καϊλή: Παραμένει στη φυλακή γι’ ακόμα δύο μήνες

Την απόφαση να παραμείνει στη φυλακή η Εύα Καϊλή έλαβε σήμερα το προδικαστικό συμβούλιο στις Βρυξέλλες. Η ίδια κατηγορείται ότι εμπλέκεται στην υπόθεση Qatargate, κάτι το οποίο αρνείται.

Το Εφετείο Βρυξελλών αποφάσισε να παραμείνει στη φυλακή για ακόμα δύο μήνες, καθώς κατηγορείται για φερόμενες πράξεις εγκληματικής οργάνωσης, διαφθοράς και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Στις

28 Φεβρουαρίου η Εύα Καϊλή αιτήθηκε να αφεθεί ελεύθερη με περιορισμούς και βραχιολάκι, αίτημα ωστόσο που απορρίφθηκε από τις Βρυξέλλες. Από την άλλη, ο Φραντζέσκο Τζόρτζι αποφυλακίστηκε, μετά από απόφαση του δικαστηρίου.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας Βρυξελλών:

«Στο πλαίσιο ευρείας κλίμακας έρευνας της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας για φερόμενες πράξεις εγκληματικής οργάνωσης, διαφθοράς και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, η Ε.Κ. και ο Μ.Τ. εμφανίστηκαν στις 28 Φεβρουαρίου ενώπιον του κατηγορητηρίου στο Εφετείο των Βρυξελλών.

Η προληπτική κράτηση των δύο αυτών υπόπτων παρατάθηκε κατά δύο και έναν μήνα αντίστοιχα. Προς το συμφέρον της έρευνας, προς το παρόν δεν θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες. Ο Τύπος θα ενημερώνεται για νεότερες εξελίξεις με δελτίο τύπου».

Διαβάστε ακόμα:

 Τέμπη: Σοκάρει ο αρραβωνιαστικός της 23χρονης Ιφιγένειας – «Πάρτε την κοπελιά μου»

 Τέμπη: «Λύγισε» on air η Κατερίνα Καινούργιου -«Πώς γίνεται να μεγαλώνεις ένα παιδί και να φεύγει με τέτοιον τρόπο;»

 Τέμπη – Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Ως μητέρα σκέφτηκα τους γονείς που είπαν στα παιδιά τους να πάρουν το τρένο»

Keywords
Τυχαία Θέματα