Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Δεν έχω αποκλείσει το σενάριο να κάνω παιδιά, θα ήθελα»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και στον Νίκο Συρίγο. Η πρόεδρος του κόμματος «Πλεύσης Ελευθερίας» αναφέρθηκε στον ρόλο του έρωτα στη ζωή της, στο ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδιά, στα λάθη του παρελθόντος, ενώ απάντησε και σε όσους υποστηρίζουν ότι έχει γλυκάνει.

«Ο Διαμαντής έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Όλα όσα έχουμε κάνει μαζί από την πρώτη στιγμή και στην ”Πλεύση

Ελευθερίας” και στην ζωή μας είναι καθοριστικά», εξομολογήθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τη σχέση της με τον Διαμαντή Καραναστάση.

Στο ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού στο μέλλον, η  σημείωσε πως «δεν επεδίωξα έντονα σε κάποια φάση της ζωής μου να κάνω παιδί, αλλά δεν είναι και κάτι που το απέκλεισα. Θα ήθελα να κάνω παιδιά, μπορεί και να κάνω, θα δούμε».

Σχετικά με τα λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν, η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε στην περίοδο που βρισκόταν στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας:

«Λάθη είναι βέβαιο ότι έχω κάνει, από αυτά μαθαίνουμε. Έκανα λάθος που εμπιστεύτηκα ανθρώπους, οι οποίοι δεν ήταν αυτό που έδειξαν, όπως ο Τσίπρας και η τότε ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν λάθος μου τότε που πίστεψα ότι ο Αλέξης Τσίπρας και οι υπόλοιποι θα ακολουθούσαν στην πορεία όσα υπερασπιζόμασταν».

Για την χαρακτηριστική της ατάκα «τι είπατε» που είχε πει στο παρελθόν σχολίασε ότι ήταν μία αντίδραση στην ευθεία αμφισβήτηση που είχε δεχθεί για την υπόσταση και τα κίνητρα που υπερασπιζόταν.

«Δεν είναι ότι γλύκανα, απλά τώρα αναφέρομαι περισσότερο στα συναισθήματά μου και στην αγάπη μου για τον κόσμο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

 Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Mente Fuerte: «Είναι άσχημο να λέγονται αυτά και για τη Μαρία και για τον Στάθη»

 Νίκος Χατζηνικολάου: Βαρύ πένθος για τον παρουσιαστή – Πέθανε ο πατέρας του

 Τζώρτζια Γεωργίου για ψυχοσωματικά: «Δεν μπορούσα να ισιώσω από τον πόνο»

Keywords
Τυχαία Θέματα