Ευγενία Μανωλίδου: Συγκινημένη στην αποφοίτηση του γιου της – «Τον θυμάμαι νεογέννητο να…»

Η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης έχουν κάθε λόγο να είναι υπερήφανοι γονείς, αφού ο γιος τους, Αθανάσιος – Περσέας Γεωργιάδης αποφοίτησε από το Λύκειο, ολοκληρώνοντας το κεφάλαιο του σχολείου, και έτσι πλέον είναι έτοιμος να ανοίξει έναν νέο και πολύ σημαντικό κύκλο.

Σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή για τη ζωή του,

την αποφοίτησή του, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από το πλάι του οι γονείς του, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια τον στηρίζουν στην πορεία του, βοηθώντας τον να εξελιχθεί. Συγκινημένη αλλά και πολύ χαρούμενη που ο γιος της αποφοίτησε, η Ευγενία Μανωλίδου έκανε μια σχετική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

Η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της ένα βίντεο με τη στιγμή που ο Περσέας – Αθανάσιος παραλαμβάνει το πτυχίο του και εξέφρασε τις σκέψεις της.

Όσα έγραψε η Ευγενία Μανωλίδου για την αποφοίτηση του γιου της

«Το αγόρι μας, ο Περσέας μας, αποφοίτησε από το σχολείο… Που τον θυμάμαι νεογέννητο, να τον βγάζω με το καλαθάκι από το μαιευτήριο… Που θυμάμαι τις πρώτες ημέρες του από τον παιδικό σταθμό, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο, το Λύκειο…

Ετοιμάζεται για τη νέα του ζωή, το επόμενο κεφάλαιο, την καινούργια αρχή. Δεν ανησυχώ! Είναι τόσο πολύ δυνατός, τόσο έξυπνος, τόσο ικανός, είμαι σίγουρη πως θα τα πάει περίφημα! Εύγε αγόρι μου!

Βλέπω πολλές φίλες – μαμάδες αποφοίτων εδώ, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να εκπληρωθούν όλα τα όνειρα, όλων των παιδιών. Εμείς μένουμε πίσω, υπερήφανες που δίνουμε καλούς ανθρώπους και άξιους στην Ελλάδα μας. Να τους χαιρόμαστε κορίτσια!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ευγενία Μανωλίδου στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ευγενία Καραγιαννίδου (@manolidoue)

Διαβάστε ακόμα:

 Θανάσης Αντετοκούνμπο: Στο νοσοκομείο η κόρη του

 Fipster: Απαντά για τα δακρυγόνα στο WaterBoom Festival – «Δεν είχα εικόνα για το τι συνέβαινε»

 Ξεσπά η μητέρα της Αναστάζια: «Σκότωσαν το παιδί μου με φρικιαστικό τρόπο»

Keywords
Τυχαία Θέματα