Ευγενία Σαμαρά: «Έχω βγάλει ανθρώπους από τη ζωή μου γιατί δε συμβαδίζαμε μαζί»

Η Ευγενία Σαμαρά κάθισε στον καναπέ της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο «Happy Day» με αφορμή την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς «Σασμός». Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της σεζόν και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που της τέθηκαν.

Η ταλαντούχα ηθοποιός – που φέτος δοκιμάζεται και στη παρουσίαση – αναφέρθηκε στο κομμάτι της αυτοβελτίωσης και στις αλλαγές που έχει προσπαθήσει να κάνει στη ζωή και στην καθημερινότητά της για να εξελίσσει τον εαυτό της.

Η Ευγενία Σαμαρά σε μια προσωπική εξομολόγηση

«Προσπαθώ να ισορροπώ

και να εξελίσσομαι θα πω γιατί μια φορά είμαστε εδώ – τουλάχιστον αυτή θυμόμαστε. Αυτό το ταξίδι της αυτογνωσίας και της εξέλιξης του εαυτού είναι ένα ταξίδι ζωής.

Μέσα από τα τραύματά μας εξελίσσομαστε και εμείς οι ίδιοι και βρίσκουμε κομμάτια του εαυτού μας, που μας οδηγούν σε ωραία μονοπάτια και στην προσωπική και στην επαγγελματική ζωή.

Αυτό που θέλω πλέον εγώ είναι να απολαμβάνω λίγο το κομμάτι της συνειδητότητας. Να είμαι εδώ, να ζω στο τώρα και να μην αγχώνομαι πολύ. Να μην ζούμε στο πριν και στο μετά αλλά στο τώρα.

Έχω βγάλει ανθρώπους από τη ζωή μου – έχουμε απομακρυνθεί – γιατί πια δε συμβαδίζαμε μαζί. Αισθάνομαι ότι δεν περπατάμε στην ίδια διαδρομή. Απλά πια αναλαμβάνει ο καθένας την ευθύνη του. Και λες, εδώ περνάμε καλά, εδώ δεν περνάμε και συνεχίζεις», είπε η Ευγενία Σαμαρά.

Διαβάστε ακόμα:

 Ντόρα Μπακογιάννη: 34 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη – Το μήνυμά της

 Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Θέλω να πιστεύω ότι υπήρξε κακή συνεννόηση και ότι δεν έγινε συνειδητά»

 Ελεονώρα Μελέτη: «Οδηγούσα και σκεφτόμουν πώς θα πασάρω αυτό το θέμα»

Keywords
Τυχαία Θέματα