Εύη Δρούτσα: «Έλα σε παρακαλώ, που θα γίνει η Καλομοίρα coach στο “Fame Story”»

Στην Ελλάδα έχει επιστρέψει εδώ και λίγες εβδομάδες η Καλομοίρα και συμμετέχει στον πέμπτο κύκλο του «J2US».

Μάλιστα, οι φήμες θέλουν την τραγουδίστρια να αναλαμβάνει τον ρόλο της coach στο «Fame Story», που θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την επόμενη σεζόν.

Η Εύη Δρούτσα σχολίασε τις φήμες που θέλουν την τραγουδίστρια να αναλαμβάνει αυτόν τον ρόλο στο μουσικό talent show, λέγοντας στις τηλεοπτικές κάμερες:

«Η

Καλομοίρα δεν επέστρεψε, ήρθε για ένα διάστημα. Έτσι κι αλλιώς κάνει εδώ τις διακοπές της κάθε χρόνο. Ήρθε να κάτσει ένα διάστημα και θα πάει πάλι σπίτι της με τα παιδιά της.

Πολύ καλό παιδάκι η Καλομοίρα. Σαν παιδάκι τη βλέπω ακόμα. Να κάνει τι η Καλομοίρα στο Fame Story; Να κρίνει τα παιδιά; Η Καλομοίρα coach; Έλα σε παρακαλώ, θα γίνει coach η Καλομοίρα… Αφού η Καλομοίρα ακόμα μαθαίνει», σχολίασε η γνωστή στιχουργός.

Οι δηλώσεις της στιχουργού προβλήθηκαν το πρωί της Κυριακής (18/6) στην εκπομπή «Open Weekend».

Η Καλομοίρα μιλά για το «Fame Story»

Πριν από λίγες εβδομάδες, η Καλομοίρα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και την Μαρία Κοκολάκη και -μεταξύ άλλων- μίλησε για το «Fame Story», αποκαλύπτοντας γιατί θα ήθελε να κάτσει σε μια από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής του talent show.

«Μπορώ να προσφέρω στην κριτική επιτροπή του “Fame Story” γιατί έχω ζήσει αυτά που θα ζήσουν τα παιδιά. θα μπορούσα να πω συμβουλές στα παιδιά. Χάρηκα που επιστρέφει το “Fame Story”, ήταν μία ωραία εμπειρία που πάντα θα μείνει στην καρδιά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

«Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά με τη Μενεγάκη, μου είχε κάνει νόημα στον αέρα να μη μιλήσω»

Νίκος Συρίγος για Νότη Σφακιανάκη: «Είναι αισχρό και χυδαίο, αυτός του έδωσε την πισώπλατη μαχαιριά»

Κατερίνα Καραβάτου: Συγκινημένη στον αέρα του Mega -«Δεν μπορώ καν να το περιγράψω»

Keywords
Τυχαία Θέματα