Κατερίνα Καραβάτου: Συγκινημένη στον αέρα του Mega -«Δεν μπορώ καν να το περιγράψω»

Η Κατερίνα Καραβάτου την περασμένη χρόνια «έχασε» την πολυαγαπημένη της μητέρα και από τότε βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές.

Σήμερα (18/6), η παρουσιάστρια του «My Style Rocks» φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και -μεταξύ άλλων- εξομολογήθηκε ότι δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει την απώλεια της μαμάς. Μάλιστα, η ίδια ανέφερε πως της είναι πολύ δύσκολο να ξαναμπεί στο σπίτι όπου ζούσαν στη Θεσσαλονίκη.

Η συγκινητική
εξομολόγηση της Κατερίνας Καραβάτου στον αέρα του Mega

«Ο χαμός της μητέρας μου είναι ένα γεγονός που δεν μπορώ καν να το περιγράψω. Είναι κάτι με το οποίο δεν έχω έρθει ακόμα σε συμφωνία. Δεν τους έχω σβήσει ακόμα, ούτε τη μαμά μου ούτε τον μπαμπά μου, από τις γρήγορες κλήσεις του κινητού και κάθε φορά βλέπω “μανούλα” και “μπαμπάκας”.

Δεν μπορώ να πάω στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη και να μείνω εύκολα. Την τελευταία φορά έμεινα σε ξενοδοχείο. Μου κόστισε αυτό που δεν μπόρεσα να μπω μέσα στο σπίτι μου. Δεν μπορώ καν να μπω στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη αυτή τη στιγμή. Το τελευταίο διάστημα, μετά την πολύ δύσκολη περσινή χρονιά που πέρασα, έχω καταφέρει να σταθώ στα πόδια μου», είπε συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου.

Σε παλιότερη συνέντευξή της, η Κατερίνα Καραβάτου είχε αναφέρει για την απώλεια της μαμάς της: «Δε νομίζω ότι μια απώλεια τέτοιου μεγέθους είναι εύκολα διαχειρίσιμη από έναν άνθρωπο και το θεωρώ και πάρα πολύ κανονικό. Αυτή η ευκολία ότι πρέπει να έχουμε κάτι σαν διαχείριση στα μεγάλα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μας είναι ένας από τους λόγους που έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει. Πρέπει να καταλαβαίνουμε και να αποδεχόμαστε όλα μας τα συναισθήματα, αν θέλουμε να είμαστε αρτιμελείς ψυχικά και κάπως ισορροπημένοι».

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Κορινθίου: Πρόωρο τέλος από το «Πρω1νό»;

Σίσσυ Χρηστίδου: Το on air μήνυμα για τον μπαμπά της -«Χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια για να το καταλάβω»

Μιχάλης Ζαμπίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο του -Τα ονόματα που πήραν οι δίδυμες κόρες του

Keywords
Τυχαία Θέματα