Νίκος Συρίγος για Νότη Σφακιανάκη: «Είναι αισχρό και χυδαίο, αυτός του έδωσε την πισώπλατη μαχαιριά»

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Νότης Σφακιανάκης, με αφορμή τα ρεπορτάζ των ψυχαγωγικών εκπομπών για το που βρίσκεται και τι κάνει μετά την αποστασιοποίησή του από τα φώτα της δημοσιότητας.

Με το περιβάλλον του τραγουδιστή επικοινώνησε και ο δημοσιογράφος του «Χαμογέλα και πάλι», Νίκος Συρίγος και μετέφερε το ρεπορτάζ του στον αέρα του Mega.

«Επειδή σήκωσα το τηλέφωνο και πήρα κάποιους κοινούς γνωστούς, θα σας πω αυτά που μπορώ να πω. Ο Νότης είναι βαθιά πληγωμένος

από πάρα πολύ δικό του άνθρωπο. Όχι συγγενικό του πρόσωπο. Από στενό του συνεργάτη, ο οποίος κάνει ότι δεν ξέρει τι έχει συμβεί αλλά, ξέρει πολύ καλά γιατί είναι αυτός που του έδωσε την πισώπλατη μαχαιριά.

Επειδή υπήρξε και μια δήλωση χθες από τον ανηψιό του που λειτουργεί και ως μετρ, ότι δε θα τραγουδήσει και δε θα επιστρέψει, εμένα οι δικές μου πηγές, μου είπαν ότι ετοιμάζει τραγούδια, ετοιμάζει δίσκο και θα επιστρέψει τον Χειμώνα, θα δεχτεί μια από τις προτάσεις που του έχουν κάνει. 

Μη βγαίνετε κάποιοι και λέτε ότι δε ξέρετε τι έχει συμβεί. Ξέρετε πολύ καλά τι έχει συμβεί. Ξέρετε πολύ καλά τι έχετε κάνει στον Νότη, πάρα πολύ καλά και καλό είναι να μη μιλήσετε, να τον αφήσετε να ξεθυμάνει γιατί αυτό που το κάνατε είναι αισχρό και χυδαίο», είπε σε έντονο ύφος ο Νίκος Συρίγος.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καραβάτου: Συγκινημένη στον αέρα του Mega -«Δεν μπορώ καν να το περιγράψω»

Μαρία Κορινθίου: Πρόωρο τέλος από το «Πρω1νό»;

Σίσσυ Χρηστίδου: Το on air μήνυμα για τον μπαμπά της -«Χρειάστηκε να περάσουν πολλά χρόνια για να το καταλάβω»

Keywords
Τυχαία Θέματα