Φαίη: Έκανε την πρώτη πρόβα για το «The Voice» στο πλατό του «Καλό Μεσημεράκι»

Μια έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» το απόγευμα της Πέμπτης 9/2, καθώς η Φαίη «εισέβαλε» στο πλατό και είχε έναν απολαυστικό διάλογο με τον Νίκο Μουτσινά και την Ματίνα Νικολάου.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η τηλεοπτική Βάνια σχολίασε το γεγονός ότι η παρουσιάστρια του «Πρωινού μας», θα είναι η οικοδέσποινα των live του «The Voice», αντικαθιστώντας τον Γιώργο Λιανό που είναι στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του «Survivor All Star».

Η Βάνια, λοιπόν, εξέφρασε την επιθυμία της να βρίσκεται

κι εκείνη στο λαμπερό talent show, με τη Φαίη να της προτείνει να ‘ρθει μαζί της και τις δύο γυναίκες να κάνουν τελικά την πρώτα πρόβα τους στο πλατό της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ, αποσπώντας θετικά σχόλια.

Στη συνέχεια, όλη η ομάδα του «Καλό Μεσημεράκι» ευχήθηκε στη Φαίη μας για τα γενέθλιά της, καθώς στο πλατό εμφανίστηκε μια τούρτα κι όλοι μαζί της τραγούδησαν το παραδοσιακό τραγουδάκι γενεθλίων. Η παρουσιάστρια έσβησε το κερί της, όμως δεν αποκάλυψε την ευχή της.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η Φαίη είχε δηλώσει στο «Πρωινό μας» για την παρουσίαση του «The Voice»: «Ναι, θα είμαι! Δεν έχει γίνει ακόμη το επίσημο ραντεβού, δεν έχουν πέσει οι υπογραφές αλλά ο λόγος μου είναι συμβόλαιο. Θα είμαι! Θα ξεκινήσουμε 18 του μηνός. Τέσσερα Σάββατα, τέσσερα lives. Από αύριο θα ξεκινήσω να βλέπω τα ρούχα».

Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε τη Φαίη να καλησπερίζει τους τηλεθεατές του «The Voice» τα Σαββατόβραδα.

Διαβάστε ακόμα:

 Ελευθερία Ελευθερίου: Η αποκάλυψη για το «Survivor All Star» -«Θα έμπαινα από την αρχή, αλλά…»

 Ρένος Χαραλαμπίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Η λαϊκή κατακραυγή βιάστηκε πάρα πολύ να φωνάξει»

 Είναι επίσημο! Η Φαίη αποκάλυψε ότι θα παρουσιάσει τα live του «The Voice»!

Keywords
Τυχαία Θέματα