Φαίη για Μαρία Σολωμού: «Αν κάνει κάτι “κακό”, θα έπρεπε να την κλειδώσουν στο σπίτι;»

Η Μαρία Σολωμού προκάλεσε αντιδράσεις με την άποψή της για τα νέα κορίτσια που επιλέγουν να κάνουν αισθητικές επεμβάσεις.

Συγκεκριμένα, μέσα από το νέο της podcast, η ηθοποιός ανέφερε: «Είμαι στο κομμωτήριο και είναι δεξιά μου μια κυρία με την κόρη της. Η κόρη 20, το πολύ 22, η μάνα 55αρα. Ίδιες! Ίδιος ο γιατρός! Όχι, όχι! Εκείνη την ώρα ήθελα να σηκωθώ και να πιάσω τη μάνα, να της πω “Κυρά μου, δεν γίνεται”. “Μα άμα το παιδί θέλει” θα μου

πει. Θα την είχα αφαλοκόψει, κουρέψει, κρατημένη σπίτι».

Μάλιστα, ανάμεσα στα πρόσωπα που διαφώνησαν δημόσια με την άποψη της ηθοποιού, είναι η Εβελίνα Νικολίζα και η Δανάη Μπάρκα.

Η Φαίη τοποθετείται για τις δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού

Θέση για το εν λόγω θέμα πήρε σήμερα το πρωί (27/9) και η Φαίη, μέσα από την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε στον αέρα του «Fay’s Time» για τη Μαρία Σολωμού: «Η Μαρία Σολωμού είναι πιο κοντά στα κορίτσια είναι νεανική και γι’ αυτό πολλά κορίτσια την παρακολουθούν στο podcast.

Πήγε να προστατέψει τα κορίτσια και έριξε το βάρος αλλού… τις μαμάδες σχολίασε. Δηλαδή, αν η Μαρία Σολωμού κάνει κάτι κακό στον εαυτό της, δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αυτό, από μία πλαστική, μία αισθητική επέμβαση, κάνει κάτι που δεν της ταιριάζει… θα έπρεπε οι δικοί της άνθρωποι να την κλειδώσουν σε ένα σπίτι;».

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Καρράς: Ο αδερφός του μιλά για την υγεία του – «Ξέρει τα πάντα και παλεύει»

Συγκλονίζει η Σοφία Παθέκα: «Έσφιγγα τα χέρια μου πάνω στα σεντόνια και έκλαιγα – Ήταν τεράστια απελπισία»

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η ανακοίνωση για την κηδεία της μητέρας του

Keywords
Τυχαία Θέματα