Βαγγέλης Κακουριώτης: Η κοπέλα που τον παρενόχλησε μιλάει πρώτη φορά – «Δεν θυμάμαι τίποτα»

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης έγινε viral μέσα στο Σαββατοκύριακο, όταν τα social media «πλημμύρισαν» από βίντεο, στα οποία φαινόταν να παρενοχλείται ενώ βρίσκεται στη σκηνή και κάνει τη δουλειά του.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης βρισκόταν στην πίστα νυχτερινού μαγαζιού και τραγουδούσε τη στιγμή που μια γυναίκα ανέβηκε επάνω κι άρχισε να χορεύει και να είναι ιδιαίτερα διαχυτική μαζί του, αγκαλιάζοντάς τον. Ο Βαγγέλης Κακουριώτης ήταν ευγενικός και προσπάθησε να χειριστεί με ψυχραιμία την κατάσταση, συνεχίζοντας

το πρόγραμμά του.

Ωστόσο, η εν λόγω γυναίκα δεν σταμάτησε και άρχισε να κάνει ακόμα πιο έντονες κινήσεις σε συνδυασμό με χορό, προκαλώντας μεγάλη αμηχανία στον τραγουδιστή. Οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου απαθανάτισαν το σκηνικό και αντέδρασαν, όπως επίσης κι όσοι είδαν έπειτα τα συγκεκριμένα βίντεο, ξεσπώντας κατά της γυναίκας.

Η γυναίκα που παρενόχλησε τον Βαγγέλη Κακουριώτη μιλάει πρώτη φορά

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» την εντόπισε και εκείνη μίλησε για πρώτη φορά δημόσια και απολογήθηκε, υποστηρίζοντας πως είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και δε θυμάται τίποτα απ’ όσα έκανε εκείνο το βράδυ.

«Εγώ δεν θυμάμαι τίποτα. Πήγα μόνο για ένα πάρτι φίλου μου. Πήγα πρώτη φορά στη ζωή μου μπουζούκια. Ήπια μερικά ποτά και μετά βρέθηκα στο κέντρο της σκηνής με τον τραγουδιστή. Δεν κατάλαβα τίποτα. Είχα καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Χίλια συγγνώμη, εγώ πήγα στα μπουζούκια για να κάνω πάρτι. Πάρα πολύς κόσμος μου μιλάει άσχημα στα social media, έχω δεχτεί πολλά μηνύματα. Εγώ μπορώ να πω μόνο χίλια συγγνώμη», ήταν τα λόγια της.

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ραγίζουν» καρδιές τα τελευταία λόγια της μητέρας του στη φίλη της πριν μπει στην Εντατική

 Ελεονώρα Μελέτη: Η on air αναφορά σε πρώην σύντροφο που την απάτησε -«Δεν το έψαξα και το έμαθα»

 Fame Story: Αυτοί είναι οι καθηγητές του μουσικού talent show -Η μεγάλη έκπληξη

Keywords
Τυχαία Θέματα