Γιώργος Αγγελόπουλος: Η ανακοίνωση για την κηδεία της μητέρας του

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος περνάει πολύ δύσκολες στιγμές τα τελευταία εικοσιτετράωρα, αφού «έφυγε» από τη ζωή η πολυαγαπημένη μητέρα του. Λίγο μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση, ο ίδιος βιώνει μεγάλο πένθος, όπως κι όλη η οικογένειά του.

Η κυριά Ράνια πάλεψε με γενναιότητα να κρατηθεί στη ζωή, κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια, όμως δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικήτρια από αυτή τη μάχη, βυθίζοντας σε ανείπωτη θλίψη την οικογένειά της. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν συνεχώς δίπλα

της και τη στήριζε, δίνοντάς της δύναμη.

«Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με τον θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ. Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας τότε ηρέμησες.

Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην πρώτη ανάρτηση, με την οποία ανακοίνωσε τον θάνατό της.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανακοίνωσε πότε θα γίνει η κηδεία της μητέρας του

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε μια νέα ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram, αναφέροντας πού και πότε θα γίνει η κηδεία της μητέρας του. Ο νικητής του Survivor έγραψε πως η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή στις 12:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Λημνίας στη Σκιάθο.

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ραγίζουν» καρδιές τα τελευταία λόγια της μητέρας του στη φίλη της πριν μπει στην Εντατική

 Ελεονώρα Μελέτη: Η on air αναφορά σε πρώην σύντροφο που την απάτησε -«Δεν το έψαξα και το έμαθα»

 Fame Story: Αυτοί είναι οι καθηγητές του μουσικού talent show -Η μεγάλη έκπληξη

Keywords
Τυχαία Θέματα