Φωτιά στον Έβρο: Συγκινεί ο μελισσοκόμος που είδε τα μελίσσια του να καίγονται – «Έχασα σχεδόν 1 εκατ. μέλισσες»

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα ένας άνδρας από τον Έβρο, ο οποίος ονομάζεται Γιώργος Καραφυλλίδης και εργάζεται ως μελισσοκόμος, καθώς είδε τα μελίσσια του να καίγονται ολοσχερώς.

Μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στα social media, ο ίδιος ξέσπασε σε λυγμούς δείχνοντας στους διαδικτυακούς του φίλους τις εικόνες καταστροφής. Ο ίδιος συνόδευσε την ανάρτησή του με ένα σπαρακτικό κείμενο…

«Ψυχούλες μου όμορφες, κοριτσάκια μου γλυκά, ο πιο σκληρός θάνατος σας βρήκε. Χωρίς να έχετε ποτέ καμία

απαίτηση, μόνο υποχρεώσεις. Λίγο νεράκι στον παρατεταμένο καύσωνα μόνο θέλατε.

Υποφέρω μόνο που σκέφτομαι πόσο γρήγορα και νευρικά κουνούσατε τα φτεράκια σας για για να γλιτώσετε από τον καπνό και τις φλόγες τη Βασίλισσά σας, ώστε να επιβιώσει το σμήνος σας και μετά το θάνατό σας. Θα υποφέρω πολύ καιρό για τον άνισο αγώνα που μέχρι θανάτου δώσατε.

Όσα μελισσάκια και να φτιάξω, πάντα για εσάς θα έχω ένα μαύρο κομμάτι μέσα μου. Σας ευχαριστώ για όλα, κοριτσάκια μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο άτυχος μελισσοκόμος από την Κίρκη του Έβρου στο Facebook.

Χτες (24/8), ο ίδιος εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega και συγκίνησε μιλώντας για αυτό το τόσο δυσάρεστο γεγονός.

«Ξεκίνησε η φωτιά από τον Άβαντα Έβρου κι ήρθε στην Κίρκη. Πήγα πάνω στο βουνό, πήρα κάποιες κυψέλες, όσες μπορούσα, αλλά η φωτιά πλησίαζε κι έφυγα. Την επόμενη μέρα το πρωί ξεκίνησα να ανεβαίνω προς την Κίρκη και κατάλαβα τι είχε γίνει, έβλεπα παντού καμένη γη. Μισή ώρα είχα ξαπλώσει στη γη κι έκλαιγα. Έχασα σχεδόν 1 εκατ. μέλισσες, τα κορίτσια μου. Η μέλισσα δίνει ζωή», ανέφερε -μεταξύ άλλων- στον αέρα του Mega.

Διαβάστε επίσης:

Ζέτα Δούκα: «Τώρα θα μας αφανίσει όλους! Χωρίς καμία εξαίρεση»

Μίλτος Τεντόγλου: Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου

Νίκος Οικονομόπουλος: Άγριο ξύλο σε live του στην Καβάλα -Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα