Γιάννης Στάνκογλου: Ο λόγος που αποκάλυψε τώρα το διαζύγιό του – «Το ότι το κράτησα κρυφό…»

Ο Γιάννης Στάνκογλου έκανε… ποδαρικό στη Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς είναι ο πρώτος καλεσμένος που κάθισε στον καναπέ του «Χαμογέλα και Πάλι» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο ηθοποιός μίλησε και για το διαζύγιο από την επί χρόνια σύζυγό του, Αλίκη Δανέζη.

«Το ότι το κράτησα κρυφό έχει να κάνει με τα παιδιά μου. Το κρατάς, γιατί να το πεις; Γιατί να τα μοιραστείς όλα; Δεν έχει νόημα. Έτσι δεν είναι; Εσύ

τα μοιράζεσαι όλα;», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Γιάννης Στάνκογλου στη ερώτηση του Νίκου Συρίγου για τον χωρισμό του.

Ο Γιάννης Στάνκογλου μιλάει για τον χωρισμό του και τα παιδιά

Ο ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μια μικρή αναφορά στο θέμα του διαζυγίου, παρά το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική ζωή του μακριά από τη δημοσιότητα.

«Επέλεξα να το πω τώρα γιατί ήταν ένα πράγμα που θα γινόταν ούτως ή άλλως. Επειδή τα παιδιά μου ξέρουν, έχει γίνει η δουλειά που πρέπει να γίνει και όλα καλά. Το θέμα είναι πώς εσύ προσεγγίζεις αυτό το θέμα. Τα παιδιά δεν λένε αλλά δείχνουν πράγματα σε αυτή την ηλικία. Εμείς έχουμε συνεπιμέλεια και τα παιδιά γνωρίζουν πως δεν θα χάσουν κανέναν γονιό τους.

Αν μου συμβεί κάτι στην προσωπική ζωή μου, φαντάζομαι πως θα τα συζητήσω μαζί τους. Δεν είναι κάτι που με απασχολεί αυτή τη στιγμή. Με απασχολεί περισσότερο να ζήσω με τα παιδιά μου κι άλλο. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου. Είμαι χαζομπαμπάς. Πάντα ήμουν χαλαρός, κουβεντιάζω μαζί τους. Τώρα ήμασταν έναν μήνα περιοδεία μαζί τους και θέλουν να έρχονται στο θέατρο», ήταν τα λόγια του Γιάννη Στάνκογλου.

Διαβάστε ακόμα:

 Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκάλυψε το πρόσωπο που «έκοψε» το «Πάμε Πακέτο» από τον ALPHA

 Σίσσυ Χρηστίδου: Η on air πρόταση στον Βασάλο να επιστρέψει – «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοιχτή»

 Νίκος Μάνεσης: Ξέσπασε στην πρεμιέρα του – «Το χάσαμε το κορμί πατριώτη»

Keywords
Τυχαία Θέματα