Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Είμαι κοντά στην κόρη μου όσο μπορώ, όχι όσο θα ήθελα»

Για την κόρη του, Εύα που απέκτησε με την Βάσω Λασκαράκη αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί με την Κατερίνα Γερονικολού μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Dot» και στη Γωγώ Αυγερινοπούλου, όπου -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στη περίπτωση να τον δούμε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του.

«Η Εύα έχει πάρει πολλά στοιχεία από τη μαμά της αλλά έχει πάρει και από εμένα. Είναι ένα κράμα. Θέλω να πιστεύω ότι είναι ένας ωραίος συνδυασμός των

δυο. Είναι και καλό παιδάκι, αυτό είναι που με απασχόλησε και με απασχολεί.

Είμαι κοντά της όσο μπορώ, όχι όσο θα ήθελα. Προσπαθώ όμως πάρα πολύ αλλά είναι έτσι τα δεδομένα… Προσπαθώ να δημιουργήσω λίγο τον χώρο για τους δυο μας», είπε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Και συνέχισε: «Δε μου αρέσει να προγραμματίζω πράγματα, δε θα έλεγα όχι σε ένα δεύτερο παιδί. Αν έρθει καλώς, αλλά δεν είναι ότι θα το προκαλέσω και θα μετράω μέρες. Με την Κατερίνα μένουμε μαζί. Ο γάμος είναι μια τυπική διαδικασία που πιθανώς χαροποιεί τους γύρω… την έχω δει με νυφικό, έχω παντρευτεί σε σειρές».

Διαβάστε ακόμα:

Τριαντάφυλλος κατά Σάκη Κατσούλη: «Δεν τον στηρίζω, είχαμε δώσει όρκο»

Γιώργος Παπαδάκης: «Δε πρόκειται να εγκαταλείψω το “Καλημέρα Ελλάδα”»

Μαρία Χάνου: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο των γονιών της -«Ήταν μια δυσάρεστη κατάσταση, με πίκραινε»

Keywords
Τυχαία Θέματα