Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: «Γνωριστήκαμε στους Αγίους Ισιδώρους, έχουμε κοινό πνευματικό»

Τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τη Δήμητρα Βαμβακούση συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Το ζευγάρι ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για δουλειά, την οποία συνδύασε με αναψυχή, κι επέστρεψε στην Αθήνα

το βράδυ της Κυριακής 29/1.

«Συνεργαζόμαστε σε ένα πολύ ωραίο project και είναι χαρά μας να δουλέψουμε εντατικά πάνω σε αυτό γιατί θα δείτε πολύ ωραία πράγματα», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Η Δήμητρα Βαμβακούση αποκάλυψε στη συνέχεια πώς γνωρίστηκαν: «Γνωριστήκαμε στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό γιατί κάποια στιγμή διαπιστώσαμε ότι έχουμε κοινό πνευματικό, τον οποίο τον έχουν διώξει. Κάπως έτσι ήρθαμε πιο κοντά και είπαμε δύο κουβέντες παραπάνω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χαιρόμαστε που έχουμε κάνει μία όμορφη συνεργασία προς στιγμήν».

Όταν η συζήτηση πήγε στις φωτογραφίες με τα τρυφερά τετ-α-τετ που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Επειδή βγήκαν κάποιες φωτογραφίες, δεν σημαίνει ότι θέλουμε να πούμε περισσότερα γι’ αυτό». Και η Δήμητρα Βαμβακούση πρόσθεσε: «Είναι άσχημο να βγαίνεις για ένα ποτό και να σκέφτεσαι, αν σε τραβάει κάποιος ή ποιοι είναι τριγύρω κ.λ.π. Και να θέλουμε να έρθουμε πιο κοντά και να γνωριστούμε, δεν βοηθάει όλο αυτό».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε κατά του Light: «Μην στέλνετε ανθρώπους να με απειλούν»

 Πολεμική Αεροπορία: Μαχητικό F-4 έπεσε στη θάλασσα

 Μπέττυ Μαγγίρα: Εκτός αέρα το «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» – Τι συνέβη;

Keywords
Τυχαία Θέματα