Γιώργος Αγγελόπουλος: Ντύθηκε γαμπρός -Φωτογραφία

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση θα επισφραγίσουν σήμερα (24/9) τον έρωτά τους με τον γάμο.

Το μυστήριο θα τελεστεί στην εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, παρουσία συγγενών και φίλων. Μετά τον γάμο θα ακολουθήσει δεξίωση σε γνωστό χώρο στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στον ιερό ναό θα είναι πάνω από 700 άτομα, ενώ στη δεξίωση μετά το μυστήριο

θα παρευρεθούν 580 άτομα.

Για αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα της ζωής του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό μαύρο κοστούμι, το οποίο έραψε για εκείνον ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Μάλιστα, σε ένα προφίλ από fan club του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Instagram ανέβηκε φωτογραφία με τον ίδιο ντυμένο γαμπρό.

View this post on Instagram

A post shared by Το Ντανοχωριό (@danoxwrio)

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τον γάμο του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε ζωντανά στο «Fay’s Time» και αναφέρθηκε στο ευτυχές γεγονός.

Όσα είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος λίγο πριν από τον γάμο του

«Εύχομαι να πάνε όλα καλά, γιατί είναι κάποιοι παράγοντες που μας πιέζουν πολύ ψυχολογικά και συναισθηματικά και με προσευχή εύχομαι να πάνε όλα καλά. Αγχωμένος ως προς τον γάμο δεν είμαι, είναι συνειδητή απόφαση. Είμαι αγχωμένος γιατί υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που δεν εξαρτώνται από εμένα. Σίγουρα πιστεύω στα θαύματα και δεν αποφασίζουμε εμείς για όλα. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα να κάνω και συνεχίζω, δεν έχουμε παρατήσει τις ελπίδες», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Αποφασίσαμε τον γάμο πριν από έναν μήνα περίπου και δεν αισθάνομαι καλά γιατί αρκετούς ανθρώπους δεν κατάφερα να τους πάρω τηλέφωνο για να τους καλέσω. Ας με συγχωρέσουν όσοι είναι φίλοι μας και έλαβαν απλά ένα μήνυμα με την πρόσκληση ή αν κάποια έλαβαν την πρόσκληση αλλά δεν αισθάνονται πολύ κοντά μας».

Διαβάστε επίσης:

Άννα Βίσση: Η σχέση με τη Σοφία Καρβέλα και η μάχη που δίνει με το βάρος του ονόματός της

Ηλίας Μαμαλάκης: «Αυτό που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν μια αηδία»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Ποιος πίστευε ότι ο Ντάνος θα παντρευτεί νωρίτερα από εμένα;»

Keywords
Τυχαία Θέματα