Γιώργος Αγγελόπουλος: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της μητέρας του

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παντρεύτηκε το απόγευμα της Κυριακής 24/9 την αγαπημένη του Δήμητρα Βαμβακούση και λίγες ώρες αργότερα ήρθε αντιμέτωπος με την απώλεια, καθώς η μητέρα του «έφυγε» από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη που έδινε για τη ζωή της.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι συντετριμμένος από τον θάνατο της μητέρας του, μιας και της είχε μεγάλη αδυναμία και όλη αυτή την περίοδο στάθηκε βράχος στο πλευρό της. Το θλιβερό γεγονός ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Μάνα

μου, όπως τόσα χρόνια έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με το θάνατο άλλους εννέα μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ. Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες, δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο, μάνα μου».

Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου

Το πρωί της Τρίτης, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πού και πότε θα γίνει η κηδεία της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε ότι η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στον τόπο καταγωγής τους, στη Σκιάθο, ωστόσο ακόμα δεν έχουν καταλήξει στην ημέρα. Ο ίδιος υποστήριξε ότι θα γίνει ή την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιάννης Πουλόπουλος: «Στα 31 μου ανακάλυψα τον σεξουαλικό προσανατολισμό μου, είχα σχέσεις με γυναίκες πριν»

 Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η στιγμή που μαθαίνει για τον θάνατο της μαμάς του Αγγελόπουλου -«Δεν υπάρχουν λόγια»

 Ευγενία Σαμαρά: «Έχω βγάλει ανθρώπους από τη ζωή μου γιατί δε συμβαδίζαμε μαζί»

Keywords
Τυχαία Θέματα