Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ο μοναδικός λόγος για τον οποίο θα χώριζε από τον Σάκη Κατσούλη

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης μίλησαν το πρωί της Δευτέρας 25/9 στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τη νέα τους καθημερινότητα μετά το τέλος του «Survivor All Star». Μέσα σ’ όλα, μάλιστα, η νεαρή αθλήτρια αποκάλυψε τον μοναδικό λόγο που θα χώριζε από τον αγαπημένο της.

Συγκεκριμένα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απάντησε σε ερώτηση που δέχτηκε περί απιστίας: «Αν χώριζα ποτέ με τον Σάκη η αιτία θα ήταν μια απιστία». Για το ενδεχόμενο οικογένειας απάντησε στη συνέχεια: «Νομίζω

θέλουμε να μεγαλώσουμε περισσότερο την οικογένειά μας, παρά να παντρευτούμε για κάποιον λόγο. Θα είναι τέλειος ο Σάκης ως μπαμπάς. Θέλει πάρα πολύ (ένα παιδί), περισσότερο απ’ ό,τι το θέλω εγώ».

Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο ο Σάκης Κατσούλης και απάντησε για το αν τσακώνονται συχνά με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Δεν τσακωνόμαστε, κοιμόμαστε όλοι μαζί. Δεν ξέρω αν συγχωρούσα την απιστία, νομίζω είναι δύσκολο, ποτέ δε λέμε ποτέ όμως. Από τη στιγμή που γνώρισα τη Μαριλένα και πριν γίνουμε ζευγάρι, εγώ έλεγα ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου. Νιώθω απόλυτα έτοιμος να κάνω παιδιά, να κάνω οικογένεια, είναι αυτό που ονειρεύομαι από μικρός», απάντησε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπαν: 

Διαβάστε ακόμα:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκανε πρεμιέρα με το «Shopping Star»

Συγκινεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ορφανός νιώθεις όταν χάσεις τη μητέρα σου, εγώ σε 9 μήνες τους έχασα και τους δύο»

Ελεονώρα Μελέτη: Η κρυοσυντήρηση ωαρίων, οι αφιλτράριστες φωτογραφίες και ο Θοδωρής Μαροσούλης

Keywords
Τυχαία Θέματα