Δήμητρα Βαμβακούση: Το ζεϊμπέκικο στον γάμο της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο -Βίντεο

Το απόγευμα της Κυριακής 24/9 ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, έχοντας στο πλευρό τους εκατοντάδες συγγενείς και φίλους.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση σε γνωστό χώρο στην Αθήνα, όπου εκεί η νύφη χόρεψε ένα εντυπωσιακό ζεϊμπέκικο όπως είδαμε στα social media.

Συγκεκριμένα,

στο Instagram δημοσιεύτηκε ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε την Δήμητρα Βαμβακούση να χορεύει ζεϊμπέκικο, ενώ αργότερα κινήθηκε σε πιο μοντέρνους ρυθμούς υπό τους ήχους του τραγουδιού «Μacarena».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

View this post on Instagram

A post shared by George Angelopoulos Danos_Ga Fan Page CY (@mr_survivor_thumbs_up_new_ac)

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες ώρες ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε γνωστό πως η μητέρα του έφυγε από τη ζωή ύστερα από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

«Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με τον θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ. Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας τότε ηρέμησες.

Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε ακόμα:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκανε πρεμιέρα με το «Shopping Star»

Συγκινεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ορφανός νιώθεις όταν χάσεις τη μητέρα σου, εγώ σε 9 μήνες τους έχασα και τους δύο»

Ελεονώρα Μελέτη: Η κρυοσυντήρηση ωαρίων, οι αφιλτράριστες φωτογραφίες και ο Θοδωρής Μαροσούλης

Keywords
Τυχαία Θέματα