Γιώργος Θεοφάνους: Η αποκάλυψη για τον άγνωστο τσακωμό με τον Νίκο Καρβέλα

Απόψε το βράδυ, ο Γιώργος Θεοφάνους θα βρίσκεται στο πλατό της εκπμπής «Έλεος!» στο Mega.

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης θα αναφερθεί στον Νίκο Καρβέλα, με την Αννίτα Πάνια να αποκαλύπτει στον αέρα τον άγνωστο τσακωμό τους και εκείνον να εξηγεί τι συνέβη ανάμεσά τους.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Θεοφάνους ανέφερε αρχικά: «Μου ζητά ο Νίκος Καρβέλας στο καμαρίνι της Άννας Βίσση να γράψω για εκείνη γιατί όπως μου είχε πει, εκείνος κουράστηκε. Του απάντησα θετικά και

ότι ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή.

Ήταν του Αγίου Νικολάου. Του ζήτησα λίγο χρόνο μέχρι τις Απόκριες. Έκανα άλλα πράγματα που δεν ήθελα να τα πω μπροστά του για να μην φανεί ότι υποτιμώ την Άννα».

Και συνέχισε να λέει στο απόσπασμα της συνέντευξής του που προβλήθηκε νωρίτερα στο «Mega Καλημέρα»: «Σφίξαμε τα χέρια, φιληθήκαμε κι έφυγα. Της Αγίας Άννας χτυπά το τηλέφωνό μου και ήταν ο Νίκος Καρβέλας και με ρώτησε εάν έγραψα κάτι. Του απάντησα ότι του ζήτησα 3 μήνες κι όχι 3 ημέρες. Και μου λέει “εμένα όταν μου πρότειναν τον Βοσκόπουλο, τον έκανα μέσα σε μία νύχτα”».

Να σας υπενθυμίσουμε ότι χθες ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε στην κάμερα του «Πρωινού μας» το παρασκήνιο της διακοπής της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδή.

«Μου ήρθε ένα μήνυμα από τον παραγωγό της και μου είπε ότι θα κυκλοφορήσουμε μόνο 5 τραγούδια. Εμένα η πρώτη μου συμφωνία έλεγε 10 τραγούδια. Τώρα τι;

Να πάρω το συμβόλαιο και να πάω στα δικαστήρια; Είναι χαζό. Είχαμε ηχογραφήσει όλα τα τραγούδια με τη Δέσποινα, το ανακοινώναμε κιόλας. Για κάποιο λόγο αποφάσισε να συνεργαστεί με τις Μέλισσες και να κλείσει αυτόν τον κύκλο», αποκάλυψε στον Αρτ.

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Βουλγαράκη: «Θα τον ευγνωμονώ μια ζωή που δεν μου είπε να τον παντρευτώ»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το δώρο στον Θέμη Σοφό για τον Άγιο Βαλεντίνο

Σασμός: Ένα αγαπημένο πρόσωπο της Στέλλας έρχεται αντιμέτωπο με ολέθριες συνέπειες

Keywords
Τυχαία Θέματα