Η Φαίη μας δείχνει 10 ιδέες για Last Minute Looks…λίγο πριν το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου

Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες που γιορτάζουν σήμερα αλλά και σε όλες αυτές που θα ήθελαν να γιορτάζουν. Να είστε σίγουρες πως κάτι πολύ όμορφο έρχεται για εσάς και για αυτό σήμερα σου ετοιμάσαμε μερικά looks της Φαίης που θα σε εμπνεύσουν για τα σημερινά σου outfits. Το βασικό χρώμα της ημέρας είναι το κόκκινο και η Φαίη μας δείχνει ποια είναι τα σύνολα που μπορείς εύκολα να αντιγράψεις κι εσύ.

#1. Κόκκινο κοστούμι + μαύρες γόβες

Ένα κόκκινο κοστούμι που αποτελείται από κόκκινο παντελόνι και σακάκι είναι ό,τι πρέπει για τη σημερινή μέρα. Κέρδισε έξτρα πόντους συνδυάζοντας

το παντελόνι σου με ένα crop blazer και μαύρες γόβες.

#2. Κόκκινο πουκάμισο + κόκκινη δερμάτινη φούστα

Yπάρχει πιο ωραίο look από αυτό; Θα χρειαστείς: Μια μίντι ή μάξι δερμάτινη φούστα και ένα κόκκινο πουκάμισο. Ολοκλήρωσε το outfit με μαύρη κορδέλα και μαύρες ή nude γόβες, όπως κάνει και η Φαίη μας.

#3. Kόκκινο φλοράλ φόρεμα + μαύρες over-the-knee boots

Ένα κόκκινο ή μπορντό φλοράλ φόρεμα θα φορεθεί πολύ αυτές τις μέρες και μπορείς εύκολα να το ταιριάξεις με ψηλές μαύρες μπότες.

#4. Κόκκινο στενό φόρεμα + κόκκινες over-the-knee boots

Το κόκκινο μίντι pencil φόρεμα αποτελεί σταθερή αξία για κάθε εμφάνιση που δε θέλεις να περάσει απαρατήρητη.

#5. Μπορντό στράπλες φόρεμα + μπορντό κραγιόν

Το πόσο αγαπάμε το μπορντό χρώμα τον τελευταίο καιρό δε λέγεται. Για εσένα λοιπόν, που δε θέλεις να φορέσεις ένα εκτυφλωτικό κόκκινο φόρεμα, δοκίμασε ένα σε πιο σκούρο τόνο.

#6. Kαρό φόρεμα + κόκκινες γόβες

Τα καρό σύνολα επέστρεψαν στις ντουλάπες μας και η Φαίη μας δείχνει ένα καρό κόκκινο φόρεμα που μπορείς να φορέσεις σήμερα για μια ξεχωριστή εμφάνιση.

#7. Κόκκινο suit dress

Αγαπημένο κομμάτι που θα υιοθετήσεις σε πολλές περιστάσεις της καθημερινότητάς σου. Η Φαίη ταιριάζει το δικό της με κόκκινο κραγιόν και χρυσούς κρίκους και δείχνει υπέροχη.

#8. Κόκκινο σατέν φόρεμα + γόβες

Αν υπήρχε ένα φόρεμα που θα χαρακτήριζε στο 100% τον Άγιο Βαλεντίνο, αυτό θα ήταν το μάξι ή μίντι slip dress.

#9. Φούξια suit dress + γόβες

Aν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό από ένα κόκκινο φόρεμα, επένδυσε σε ένα φούξια suit dress και δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο για μια ξεχωριστή statement εμφάνιση.

#10. Κόκκινα loungewear

Αν πάλι μείνεις στο σπίτι, βρες ένα κόκκινο σύνολο, πιτζάμες, νυχτικό ή φόρμες που θα σε κάνουν να νιώθεις άνετη αλλά και σέξι.

Διαβάστε περισσότερα:

Ανοιξιάτικες φούστες με χειμερινά looks: Είναι η Νο1 τάση του εξωτερικού

Υπάρχει ένα jacket που αγαπάνε όλες οι influencers- Πώς θα το φορέσεις;

15 παλτό κάτω των 120€ που έχουμε ερωτευτεί σήμερα

Keywords
Τυχαία Θέματα