Γνωστές Ελληνίδες μας δείχνουν τα εορταστικά looks που επιλέγουν λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Σε 3 μέρες θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα και αυτές τις μέρες όλες μας ψάχνουμε να βρούμε τι θα φορέσουμε στα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Αν λοιπόν ψάχνεις για εορταστικά looks που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε σου εμφάνιση παρακάτω θα πάρεις μερικές ιδέες για outfits που ξεχωρίζουν.

Γνωστές

Ελληνίδες μας δείχνουν τις γιορτινές επιλογές τους και μας εμπνέουν με το στιλ τους.

H Xριστίνα Μπόμπα περπατάει στους δρόμους της Αθήνας με μαύρο sequin παντελόνι, μαύρο crop top και μαύρο blazer δημιουργώντας ένα σύνολο που της πηγαίνει πολύ.

Η Βάσω Λασκαράκη επιλέγει ένα κατακόκκινο κοστούμι που αποτελεί τέλεια επιλογή για αυτές τις μέρες.

Η Βάσια Κωσταρά τολμάει ένα σέξι στενό φόρεμα με έντονα prints από το δικό της brand και το συνδυάζει με over the knee vinyl μπότες.

Η Ελένη Μενεγάκη ποντάρει και αυτή με τη σειρά της στο κόκκινο χρώμα και συγκεκριμένα ταιριάζει το κατακόκκινο πουλόβερ της με sequin φούστα και μαύρες μπότες.

Η Έλενα Γαλύφα ποζάρει με μαύρο sequin σετ και εντυπωσιακά κοσμήματα και κερδίζει τις εντυπώσεις με το αψεγάδιαστο στιλ της.

Η Αθηνά Οικονομάκου επιλέγει ένα πολύ κομψό καφέ σύνολο με βολάν και το ταιριάζει με μαύρες μπότες και ένα λαμπερό χαμόγελο.

Διαβάστε περισσότερα:

Η Fashion Editor προτείνει: Οι μπότες που πρέπει να προσθέσεις στη συλλογή σου αυτές τις γιορτές

Christmas is coming! και ΑΥΤΑ είναι τα πιο hot παπούτσια που πρέπει να αποκτήσεις

Τα 3 trends στα πανωφόρια που πρέπει οπωδήποτε να μάθεις πριν τελειώσει η χρονιά

Keywords
Τυχαία Θέματα