Γωγώ Γαρυφάλλου: Περιγράφει την επίθεση που δέχτηκε η κόρη της σε παιδότοπο -«Την έχει βουτήξει από τον λαιμό και να την έχει βάλει κάτω»

H Γωγώ Γαρυφάλλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes» και τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσάκίδου.

Μέσα σ’ όλα, η παρουσιάστρια μοιράστηκε ένα σοκαριστικό περιστατικό που βίωσε με την κόρη της σε παιδότοπο και την έκανε να τρομάξει αρκετά.

«Βλέπω ξαφνικά ότι ένα αγοράκι περιτριγυρίζει το μωρό. Το βλέπω όμως πολύ επιθετικό. Επειδή είμαι πολύ κομπλεξική με το παιδί μου, την έχω σε γυάλα, μου λένε οι φίλες μου να μη σηκωθώ, να μην αντιδράσω γιατί παίζει. Λέω “δεν παίζει, θα δείτε”. Το αισθάνθηκα. Και βλέπω να την έχει βουτήξει από τον λαιμό και να την

έχει βάλει κάτω.

Όταν πήγα στο παιδάκι και του είπα “τι έκανες;” μου απάντησε το αγοράκι, “εσένα δε σου πέφτει λόγος κυρία μου”. Όταν σηκώθηκα από την καρέκλα για να πάρω το παιδί μου, να το αγκαλιάσω που είχε τρομάξει, μου λέει η μάνα του, “δεν έκανε και τίποτα, πήγε να την πιάσει από το χεράκι”. Αυτή ήταν η απάντηση της μάνας» περιέγραψε αρχικά η Γωγώ Γαρυφάλλου.

«Δε θες να ξέρεις ποια ήταν η δική μου απάντηση. Έχω πει ότι γίνομαι σκύλα για όποιον πειράξει το παιδί μου» είπε και στη συνέχεια εμφανώς συγκινημένη εξομολογήθηκε: «Τρόμαξα τόσο πολύ με το παιδί μου που λέω ότι αν μου ξανατύχει αυτό, δε ξέρω πως θα αντιδράσω. Η κόρη μου είναι ο κλώνος μου, είναι η συνέχειά μου».

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Θα καούμε, στείλτε βοήθεια από αέρος» -Η έκκληση για τη μεγάλη φωτιά στον Κουβαρά

Ανθή Σαλαγκούδη: «Η διοίκηση δεν έδινε βαρύτητα στα νούμερα τηλεθέασης, ήταν δική τους απόφαση»

Καίτη Φίνου κατά Μαριάντας Πιερίδη: «Είναι τραγικά τα μηνύματα όπως ο τόνος της φωνής σας»

Keywords
Τυχαία Θέματα