Γρηγόρης Μπιθικώτσης: «Λύνει» τη σιωπή του μετά τον χωρισμό από την Ελένη Τσιριγκάκη

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 1,5 χρόνο γάμου. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, τη Μεταξία. Μέσα στο Σαββατοκύριακο γνωστοποιήθηκε η απόφαση του ζευγαριού να χωρίσει, με τον γνωστό τραγουδιστή να κάνει τις πρώτες δηλώσεις μετά το διαζύγιο στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Ξανθίπη Βουτσαλά.

«Είναι η πρώτη φορά που θα πω ένα ναι ή ένα όχι. Η αλήθεια είναι ότι διανύω μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα. Το μόνο που μπορώ να σου πω αυτή τη στιγμή, γιατί τα πράγματα είναι

και πολύ φρέσκα είναι ότι η Ελένη είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που μου στάθηκε πολύ, την αγάπησα πολύ και την αγαπώ γιατί είναι ένας άνθρωπος με πολλά χαρίσματα, εξαιρετική μητέρα για την κορούλα μας», εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Και συνέχισε, αποφεύγοντας να μπει σε λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη με την πρώτη σύζυγό του και αποφάσισαν να χωρίσουν: «Πάντα θα την εκτιμώ.Όταν δύο άνθρωποι δεν καταφέρνουν να είναι μαζί ως σύντροφοι, έχουν χρέος να είναι μαζί για το παιδί τους, τη Μεταξία μας. Δεν θέλω αυτή τη στιγμή να μπω σε λεπτομέρειες. Η αγάπη δεν φτάνει ποτέ στο τέλος, θέλει τον χρόνο της…».

Διαβάστε ακόμα:

 Συγκλονίζει ο Αλέξης Κούγιας: «Αν δεν είχα αφαιρέσει τον καρκίνο, θα είχα έναν χρόνο ζωής»

 Σοφία Βογιατζάκη: «Τον άνθρωπο που ερωτεύτηκα πάρα πολύ, τον έκανα κολλητό μου φίλο»

 Άσπα: Η αδερφή του Mad Clip απαντά για τα χρήματα που φέρεται να χάθηκαν από την περιουσία του

Keywords
Τυχαία Θέματα