Ίσμα Τουλάτου: Στην εντατική το μωρό που κυοφορούσε μετά τον αιφνίδιο θάνατό της

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στον δημοσιογραφικό κόσμο τις τελευταίες ώρες, καθώς «έφυγε» από τη ζωή η δημοσιογράφος Ίσμα Τουλάτου. Η ίδια ήταν έγκυος και, μάλιστα, σε τρεις ημέρες επρόκειτο να γεννήσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θεοδόση Πάνου στους «Αταίριαστους», η Ίσμα Τουλάτου βρισκόταν στο σπίτι της, όταν ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και ξαφνικά κατέρρευσε. Αμέσως ειδοποιήθηκε ο γυναικολόγος της, ο οποίος έφτασε εγκαίρως και οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε

ο θάνατός της σε ηλικία 49 ετών.

Η Ίσμα Τουλάτου διάνυε τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και οι γιατροί έδωσαν μάχη για να καταφέρουν να κρατήσουν το μωρό στη ζωή. Οι γιατροί το έβγαλαν με καισαρική τομή και το μετέφεραν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα», όπου εξακολουθεί να βρίσκεται.

Η είδηση του θανάτου της έχει σοκάρει τους συναδέλφους της, μιας και η ίδια ήταν αγαπητή παρουσία και πολύ καλή στη δουλειά της. Κανένας δεν μπορεί να πιστέψει ότι πέθανε τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα. Προς το παρόν, δεν έχουν γνωστοποιηθεί τα αίτια του θανάτου της.

Διαβάστε ακόμα:

 Super Κατερίνα: Συνεργάτης της Καινούργιου ανακοίνωσε την αποχώρησή του

 Ελεονώρα Μελέτη: Η κόρη της πήγε για ψάρεμα πρώτη φορά με τον μπαμπά της – Φωτογραφίες

 Πρεμιέρα για το «Καλοκαίρι yes»! Η έναρξη και τα λόγια των τριών παρουσιαστών

Keywords
Τυχαία Θέματα