Καλομοίρα: Απαντά στην Εύη Δρούτσα -«Δεν θα μου πει κανείς τι μπορώ και τι δεν μπορώ να κάνω»

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες εβδομάδες η Καλομοίρα και την απολαμβάνουμε πέμπτο κύκλο του «J2US». Μάλιστα, οι φήμες θέλουν την τραγουδίστρια να αναλαμβάνει τον ρόλο της coach στο «Fame Story», που θα ξεκινήσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η Εύη Δρούτσα σχολίασε τις φήμες που θέλουν την τραγουδίστρια να αναλαμβάνει αυτόν τον ρόλο στο μουσικό talent show, λέγοντας πρόσφατα στις τηλεοπτικές κάμερες: «Η Καλομοίρα δεν επέστρεψε,

ήρθε για ένα διάστημα. Έτσι κι αλλιώς κάνει εδώ τις διακοπές της κάθε χρόνο. Ήρθε να κάτσει ένα διάστημα και θα πάει πάλι σπίτι της με τα παιδιά της.

Πολύ καλό παιδάκι η Καλομοίρα. Σαν παιδάκι τη βλέπω ακόμα. Να κάνει τι η Καλομοίρα στο Fame Story; Να κρίνει τα παιδιά; Η Καλομοίρα coach; Έλα σε παρακαλώ, θα γίνει coach η Καλομοίρα… Αφού η Καλομοίρα ακόμα μαθαίνει», σχολίασε η γνωστή στιχουργός.

Καλομοίρα – Η απάντηση στην Εύη Δρούτσα

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Καλομοίρα στα παρασκήνια των βραβείων Mad και η ίδια απάντησε στις δηλώσεις της Εύης Δρούτσα: «Η κυρία Δρούτσα ό,τι και να πει την αγαπώ. Δεν θα της πω εγώ τι θα πει και να μην πει. Δεν αφήνω όμως κανέναν να πει τι μπορώ και τι δεν μπορώ να κάνω. Πάω με το ένστικτό μου και σε κάθε ηλικία μεγαλώνουμε και μαθαίνουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από την Αμερική, η Καλομοίρα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και την Μαρία Κοκολάκη και -μεταξύ άλλων- μίλησε για το «Fame Story», αποκαλύπτοντας γιατί θα ήθελε να κάτσει σε μια από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής του talent show.

«Μπορώ να προσφέρω στην κριτική επιτροπή του “Fame Story” γιατί έχω ζήσει αυτά που θα ζήσουν τα παιδιά. θα μπορούσα να πω συμβουλές στα παιδιά. Χάρηκα που επιστρέφει το “Fame Story”, ήταν μία ωραία εμπειρία που πάντα θα μείνει στην καρδιά μου», ανέφερε η Καλομοίρα.

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Μενεγάκη: «Το μόνο που με έχει τσαντίσει…»

Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης παλεύουν να διαχειριστούν τον πόνο του διαζυγίου

Survivor All Star: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος

Keywords
Τυχαία Θέματα