Κατερίνα Γκαγκάκη: «Κλείδωσε το γραφείο και έβαλε το χέρι του μέσα στη μπλούζα μου»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη βρέθηκε καλεσμένη στο podcast της Μικαέλας Θεοφίλου και άνοιξε την καρδιά της, μιλώντας για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει βιώσει στο παρελθόν στο πλαίσιο του εργασιακού περιβάλλοντος, ενώ μίλησε και για τη μάχη της με τη βουλιμία, την οποία δεν έχει ξεπεράσει μέχρι σήμερα.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Γκαγκάκη για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί

«Μου έχουν κάνει παρενόχληση σε χώρο εργασίας δύο φορές και τη μία πολύ χοντρά και μάλιστα σε πολυεθνική εταιρεία.

Υπήρχε περίοδος που γυρνούσα στο σπίτι και έκανα εμετούς αλλά όχι από σεξουαλική, από κατάχρηση εξουσίας του ανθρώπου, που θεωρούσα ότι υπερβαίνει τα όριά μου γενικά. Ήμουν μεγάλη πια.

Μου συνέβη δύο φορές να μου κλειδώσει την πόρτα επικεφαλής του γραφείου και έβαλε το χέρι του μέσα στη μπλούζα μου. Είναι από τις λίγες φορές στη ζωή μου που φοβήθηκα. Ο ίδιος άνθρωπος το είχε κάνει σε μία άλλη κοπέλα στον ίδιο χώρο.

Αυτή η κοπέλα, λοιπόν, είχε ένα παιδάκι, ήταν μονογονεϊκή οικογένεια, δεν είχε κανέναν και αναρωτιόμουν γιατί το ανέχεται. Το ανεχόταν γιατί δεν είχε εναλλακτική. Εγώ του άνοιξα την πόρτα μετά και άντε γεια και δεν θα με ξαναδείς μπροστά σου. Είχα το περιθώριο να το κάνεις.

Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο είναι χειρότερο να το πω στον περίγυρό του, επειδή έχει να κάνει και με τον δημοσιογραφικό χώρο. Το είπα σε πολύ σημαντικούς ανθρώπους και ξέρω ότι αυτή τη στιγμή γιατί συνεχίζει να υφίσταται προσέχει πάρα πολύ γιατί φοβάται πάρα πολύ τη στιγμή που θα βγω και θα το πω δημόσια», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Γκαγκάκη για τη μάχη της με τη βουλιμία

Σε άλλο σημείο του podcast, η ίδια αναφέρθηκε στη βουλιμία, εξηγώντας πως μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να την ξεπεράσει.

«Έπαθα στα 13-14 βουλιμία, όχι ανορεξία. Εγώ αυτό δεν το ξεπέρασα ποτέ και είναι κάτι που το αντιμετωπίζω ακόμα και τώρα διότι πάντα πίστευα ότι είναι κάτι που μπορώ να το ξεπεράσω μόνη μου.

Δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα, έχω πάρα πολύ καλές περιόδους και έχω και δύσκολες περιόδους. Τότε με βοήθησε κάποιος πολύ. Θυμάμαι ότι διεκόπη η ζωή μου, σταμάτησα να πηγαίνω σχολείο».

Διαβάστε ακόμα:

Ζέτα Μακρυπούλια: Απαντά πρώτη φορά για το περιστατικό με αεροπορική εταιρεία -«Το έκανα για συγκεκριμένο λόγο»

 Μαρκέλλα Γιαννάτου: Πρώτη εμφάνιση μετά τη γέννα – Η αντίδραση όταν ρωτήθηκε για τον Λευτέρη Χαρίτο

 Σασμός: Ο Νικηφόρος ζητά από τη Βασιλική και τον Μαθιό κάτι που θα τους αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Keywords
Τυχαία Θέματα