Μαρκέλλα Γιαννάτου: Πρώτη εμφάνιση μετά τη γέννα – Η αντίδραση όταν ρωτήθηκε για τον Λευτέρη Χαρίτο

Την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού τους έκανε η Μαρκέλλα Γιαννάτου το βράδυ της Τρίτης 27 Ιουνίου στα βραβεία Ίρις. Η γνωστή ηθοποιός έκανε δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών και κλήθηκε να απαντήσει για το νεογέννητο μωρό της αλλά και τον πρώην σύντροφό της, Λευτέρη Χαρίτο.

«Πρώτη έξοδος μετά τη γέννα. Μου φαίνεται λίγο περίεργο. Δύσκολες

είναι οι πρώτες μέρες με το μωρό. Δεν κοιμάμαι πολύ, θηλάζω, προσπαθώ να θηλάσω γιατί δεν είναι εύκολο. Ο θηλασμός με έχει δυσκολέψει αρκετά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρκέλλα Γιαννάτου για τις πρώτες μέρες στο σπίτι με το μωρό της.

Όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για τη σχέση της με τον Λευτέρη Χαρίτο, που είναι και ο πατέρας του παιδιού της, η Μαρκέλλα Γιαννάτου ήταν φειδωλή στις δηλώσεις της και είπε: «Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι πατέρας δύο παιδιών που αγαπώ πολύ, οπότε αυτό. Συνεργαζόμαστε και μαζί».

Η αποκάλυψη της Τίνας Μεσσαροπούλου για τον χωρισμό της Μαρκέλλας Γιαννάτου από τον Λευτέρη Χαρίτο

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Τίνα Μεσσαροπούλου αναφέρθηκε στον χωρισμό της Μαρκέλλας Γιαννάτου από τον Λευτέρη Χαρίτο, λέγοντας πως επρόκειτο για κάτι που συνέβη στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης και εκ τότε οι δυο τους έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους σε προσωπικό επίπεδο.

«Ο χωρισμός της Μαρκέλλας Γιαννάτου από τον Λευτέρη Χαρίτο έγινε στις αρχές της εγκυμοσύνης. Όταν ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος είχε ήδη χωρίσει. Μιλάμε για μια σχέση που κράτησε 14 χρόνια.

Ο Λευτέρης Χαρίτος έχει ένα παιδί από προηγούμενο γάμο. Συνεργάζονται μαζί και στις “Μάγισσες”. Ήρθε ένα παιδί που το ήθελαν πολύ, αλλά τελικά χώρισαν», ήταν τα λόγια της γνωστής δημοσιογράφου.

Διαβάστε ακόμα:

Τα 4 πιο κοινά λάθη που καταστρέφουν μια σχέση- Δεν είναι αυτά που νομίζεις

Survivor All Star: Ο παίκτης που αποχώρησε από το αποψινό επεισόδιο

Κατερίνα Στικούδη για Eurovision: «Με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό»

Keywords
Τυχαία Θέματα